Ferencziné Dr. Bódis Otilia

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Posztumusz Ibrányért Díszcímer Kitüntetésben részesíti Ferencziné Dr. Bódis Otília gyógyszerészt.

Ferencziné Dr. Bódis Otília fiatal gyógyszerészként családjával 1990-ben került Ibrányba testvérével, a szintén gyógyszerész Bódis Csabával együtt, s látta el az Árpád úti gyógyszertárban a gyógyszerészi feladatokat egészen 2021-ben bekövetkezett haláláig.

A több mint 3 évtized alatt, míg városunk gyógyszerésze volt – nagyon sokat tett a város lakóinak egészségéért, munkáját a legnagyobb lelkesedéssel és lelkiismeretesen végezte el.

Igyekezett a lakosság egészségét nemcsak a gyógyszerek forgalmazásával megóvni, de a megelőzésért is tenni. Gyakran biztosított lehetőséget szűrésekre, alternatív gyógyászati lehetőségekre, s legjobb szakmai tudásával igyekezett mindent megtenni a betegek gyógyulása érdekében.

Lelkiismeretes munkájával jelentősen hozzájárult városunk lakossága egészségének megőrzéséhez. Segítőkészségével, lelkiismeretes munkájával, kivívta az emberek és kollégái, munkatársai megbecsülését.

Sajnálatos korai halála megakadályozta őt abban, hogy szakmai pályafutását évek múlva egy megérdemelt nyugdíjazással, öreg korában fejezhesse be.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.