Éppen foghatjuk a pályára is...

Helyzet, helyzetek nélkül nem sok keresnivalónk lesz a bajnokság hátralévő részében... Balkány gyakorlatilag 100%-os helyzetkihasználással behúzta a három pontot.

 

 

Balkányi SE - Ibrány SE 2-1 (1-0) Balkány, 150 néző, v.: Belicza (Majoros, Tóth).

Az iramra nem lehetett panasz, a mutatott játékra annál inkább. A hazaiak lelkesedésben, alázatban, akaratban, hozzáállásban, koncentrációban, keménységben, taktikában és sajnos a gólok számában is fölénk nőttek. Egy szerényebb képességű, de hatalmas szívvel brusztoló balkányi csapat azzal vert meg bennünket, amit nagyon jól tudtunk, amire előre fel lehet készülni... Nagyon nehéz lesz a folytatás.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Balkányi SE: Tóth D. – Zagiev, Bátyi, Kiss, Gelsi, Kállai, Bogdanovic (Tóth Z.), Potornai (Oniszyko), Csehil, Ohár, Takács.

Edző: Mirgai László

Ibrány SE: Félegyházi – Haburcsák (Kiss T.), Majoros, Balogh, Nagy, Csáki, Szabó, Gergely (Kiss P.), Somogyi M. (Somogyi T.), Farkas, Pócsi.

Edző: Madalina György

Gól: Kállai, Gelsi (11-esből), ill. Majoros (11-esből)

Ifi: 0-3.

Mirgai László: – Azt gondolom, megérdemelten nyertünk, mivel az ellenfelünk szinte helyzetekig sem nagyon tudott eljutni. Ettől függetlenül azt mondom, a győzelemhez szükség volt a taktikus, fegyelmezett, nagyon koncentrált játékunkra. A pálya talaja láthatóan nem ízlett a vendégeknek, de továbbra is tartom, ők a bajnokság esélyesei.

Madalina György: – Ezt a pályát nem nekünk találták ki…

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.