0:0, de lehetne fordítva is...

A Kalocsai kupamérkőzés miatt a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzés szerdai pótlásán Fehérgyarmat volt a vendég, akik hozták maximális céljukat. A pálya szinte felborult, gól viszont nem született.

 

 

Ibrány SE - Fehérgyarmat SC 0-0. Ibrány, 250 néző, v.: Király.

Gyakorlatilag egykapuztak fiaink, de ha ezt a mérkőzést szombat délig toljuk, akkor sem rúgunk gólt. Sikerült kihagyni az 1000%-os ziccereket, Jakocska pedig vagy védett vagy kinézte a kapuja felé tartó lövéseket. A vendégek hátát szinte kidörzsölte a labdafogó háló, mert támadni nem nagyon óhajtottak és a fetrengésbe is beleöltek a második játékrészben alsó hangon 10 percet, mégis csak kettőt írt jóvá a spori... Nem lehet haragudni a srácokra, mindenki megszakadt a pályán, ez most így sikerült. Ez is a mi csapatunk! Vasárnap Baktalórántháza egy másik kávéház lesz. Oda már nem lesz elég a helyzetek tömkelege!  Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Félegyházi – Somogyi (Vidoven), Pócsi, Majoros, Balogh, Kiss, Csáki, Somogyi, Szabó, Kovács, Jeddi.

Edző: Madalina György.

Fehérgyarmat SC: Jakocska – Gál, Popovics (Mihalovics), Orosz, Veress, Berta, Istenes, Antal, Szatke, Mócsán (Farkas), Dascal.

Edző: Siti Ferenc.

Ifi: 1-3.

Madalina György: – Kulcsembereim hiányoztak, ennek ellenére végig nagy fölényben játszottunk, számos gólhelyzetet kialakítottunk, amelyek sajnos kimaradtak.

Siti Ferenc: – Óriási fegyelemmel léptünk pályára, nagyrészt ennek köszönhető pontszerzésünk, még akkor is, ha időnként a nagyon jó Ibrány ránk tudta kényszeríteni akaratát.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.