2. Ibrányi Márkafüggetlen Autóstalálkozó

Városunk immár második alkalommal adott otthont a Márkafüggetlen Autós Találkozónak, ami hatalmas érdeklődésnek örvendett. A közelmúlt vírushelyzete miatt ez volt Kelet-Magyarország első nagyszabású autós rendezvénye.

 

Az utolsó utáni pillanatig kivártunk, és a rossz idő ellenére sem mondtuk le. Bár felvetődött egy későbbi időpont, de a többség kérésére  tartottuk az eredeti dátumot.

Vendégeink az ország minden szegletéből érkeztek. Kecskemét, Koppánymonostor,  Budapest, Miskolc, Szolnok, Debrecen, Csenger, Nyiregyháza, stb. Határon túlról is szép számmal érkeztek vendégeink, így nemzetközi lett a mezőny.

Nem csak egyénileg, hanem csapatok, klubbok is megjelentek.Többek között a V8 Fanatikus American Car Club, akik vágtát szerveztek hozzánk. De megmutatták magukat Szabolcs Megye Lordjai, a tavalyi és idei találkozó legnagyobb létszámmal érkező East Hungarian CarClub és nem utolsó sorban az Autó Maniac Crew csapata is megmutatta autóit.

A programok zenei hangnyomás méréssel kezdődtek, ahol hihetetlen beépítéseket láthattunk, hallhattunk a nézőközönség örömére. A méréseket Fodor István és családja végezte: köszönjük egész napos munkájukat!

Ezután következett a kerékcsere verseny, majd a felnitartó , ahol férfi és női kategóriában lehetett nevezni. Tavalyi dobogós helyezését megvédte városunk kőkemény anyukája Gyulainé Demeter Julianna - ezúton is mégegyszer gratulálunk!

Folyamatosan zajlott az autók zsűrizése több kategóriában, köszönöm a közreműködést: Kővári Zsolt, Jászter Balázs.

Majd következett mindenki, és a műsorvezetőnk Dj Pégé kedvence az autós limbó, mellyel egy időben zajlott a kipufogók mérése.

A napot dijátadóval zártuk.

Szeretnénk köszönetet mondani:

-Ibrány Város Önkormányzatának a lehetőségért
-Ibrányi Gamesz dolgozóinak munkájukért
-Városliget Ibránynak a helyszínért
-Ibrányi Polgárőrség egész napos segítségért
-Ibrányi Rendőrörs szolgálatot teljesítő rendőreinek
-Bakti Lászlónak a fotókért
-Puskás Gyulának szerkesztői munkájáért
-Mindenkinek aki megjelent és megtisztelt bennünket, vagy bármilyen módon segített a nap folyamán a rossz idő ellenére is.

Köszönjük!

Képek:

http://ibrany.hu/kepgaleria/2-ibr%C3%A1nyi-m%C3%A1rkaf%C3%BCggetlen-aut%...

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.