Adventi ünnepség

Ünnepi keretek között gyújtottuk meg az első gyertyát a város adventi koszorúján. Karácsonyi képeslapkiállítással és adventi koncerttel hangolódtunk az előttünk álló adventi időszakra.

 

 

Adventi ünnepségre hívta a városlakókat és az érdeklődőket az Ibrányi László Művelődési Központ és Sportcentrum november 27-én délután.

15:30-tól "Karácsonyi hangulat" címmel régi karácsonyi képes levelezőlapokból nyílt tárlat Dr. Jakó János gyűjteményéből. A kiállítást Oláh Patrik szavalata, valamint Vassné Éliás Krisztina és Vass Noémi zenei produkciója nyitotta meg, majd Vass László református nagytiszteletű úr gondolatait hallgathatta meg az érdeklődők sokasága.

16:00-kor vette kezdetét a zsúfolásig megtelt színházteremben a városi adventi koncert. A sokak szerint színvonalas és megható produkcióban közreműködött: Tajthy Emese, a Szabolcs úti óvoda nagycsoportosai (felkészítő óvodapedagógusok: Seres Emese és Kovács Tiborné), Gurály Laura, Mikecz Adél, Jármi Miklós, Kovács Áron (felkészítő pedagógusok: Dajka András, Hamvainé Karászi Aranka), a Star Kids (felkészítő: Nagy Janó), a Gold Dance Group (felkészítő: Szanyi Annamária), Fejes Edina, Orosz Lilla, Laudamus Református Énekkar (karvezető: Kató Antal), Farkas Ferenc, Bakti László, Puskás Gábor, Szabó P. Judit és Puskás Gyula.


 
17:00-kor a Millecentenáriumi emlékmű előtt felállított Városi Betlehem előtt Vass László református nagytiszteletű úr meggyújtotta az első adventi gyertyát.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.