Adventi koncert és gyertyagyújtás

Nagysikerű, teltházas adventi koncertet tartottak az Ibrányi László Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében, ahol helyi fellépők segítségével lehetett megkezdeni a testi-lelki ráhangolódást a karácsonyra.

Advent a várakozás időszaka. Négy hét, amely időtartam alatt ráhangolódunk az emberiség talán legszebb ünnepére a karácsonyra. Vasárnaponként meggyújtunk egy-egy gyertyát az adventi koszorún, amely így egyre nagyobb fényt és melegséget áraszt otthonunkban. Advent az az időszak, amely nem elfecsérelt idő az ember életében.

A szervező Ibrányi Civil Fórum nevében ezekkel a gondolatokkal indult a műsor, amely során dalokból öntött, jelképes adventi gyertyát gyújthatott meg a közönség elismerő tapssal.

A koncerten felléptek a Szabolcs úti óvodások, Kovács Áron és Dajka András, Orosz Evelin, a Flame Lowers és a Flowers tánccsoportok, Balogh Barbara, a Bodzavirág Népdal Együttes, Kulcsár Sándor, az Ibrányért Amatőr Színtársulat, Szász Viktória és Imre Szintia, a Laudamus Református Énekkar, Puskás Gábor és a Try Cherry.

A rendezvényt követően a Millecentenáriumi emlékoszlop előtt felállított Városi Betlehem elé vonultak az érdeklődőt, ahol Vass László református nagytiszteletű úr gondolatait követően énekszóval kísérve meggyújtották a város adventi koszorúján az első gyertyát.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak mindenkinek, aki segített a megvalósulásban.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.