Az utolsó forduló dönt! Egy bronz már biztos!

Továbbra is életben vannak a bajnoki esélyek! Nagyecsed botlásával újra nyílt a bajnoki címért folytatott küzdelem. A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonkilencedik fordulójában Mátészalkát fogadtuk. A megye III-as csapat bronzérmes!

 

Ibrány SE – Mátészalkai MTK 3–2 (2–1) Ibrány, 260 néző, v.: Vitkai.

Nincs könnyű mérkőzés - ezt már megtanultuk. Most viszont egyel többet lőttünk, mint amennyit szoktunk a potenciális kiesőjelöltek ellen! Visszakaptuk az esélyt! Szép volt srácok! Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Vattai P. – Vidoven M., Majoros Á., Nagy D., Somogyi T. (Haburcsák K.), Szabó M., Kovács G. (Gergely B.), Jeddi B., Somogyi M., Farkas M. (Kiss T.), Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Mátészalkai MTK: Somogyi M. – Szántó Z. (Szabó D.), Hevele M., Barnucz G., Lyáh A., Botos S., Farkas Z. (Tempfli I.), Botos D., Magyari M., Tempfli P., Simonka R.

Játékos-edző: Tempfli Imre.

Gól: Majoros Á., Szabó M., Nagy D., illetve Botos S., Simonka R.

Kiss Tamás: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, és a Mátészalka bizonyította, hogy igen is, jó csapat. Kívánom, hogy maradjanak bent a megyei első osztályban! Rólunk szólva annyit, nem játszottunk jól, de a csapat erejét mutatja, hogy mérsékelt teljesítményt nyújtva is megszerezte a három pontot, ezért gratulálok minden egyes játékosnak.

Tempfli Imre: – Úgy gondolom, kettő kettőnél meccslabdánk volt, majd a semmiből szerzett még egy gólt az Ibrány. A döntetlen minimum igazságosabb lett volna, ettől függetlenül gratulálunk a hazaiaknak, Jövő héten nyerni kell!


 

Megye III. Szabolcs csoport 25. forduló

Nyírpazony SE - Ibrány SE II. 0:3 (0:2). Nyírpazony, 100 néző. Vezette: Dankó (Sivadó, Schmidt)

A képlet rendkívül egyszerű volt: amennyiben nyerünk, biztos a dobogó harmadik foka. Ennek szellemében a vendégcsapat semmit nem bízott a véletlenre, már az első félidőben magabiztos előnyt harcolt ki és esélyeshez méltóan tartotta zsebben a három pontot.

Gratulálunk minden játékosnak, akik ebben az idényben pályára léptek! Szép volt srácok! Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE II.: Vattai, Kiss P., Szűcs (Kiss K.), Rost Bence (Pápa Szabolcs), Boros, Ferenczi K. (Papp), Ferenczi T., Viszokai (Lóczi), Rost Bálint (Pápa Sándor), Csáki, Hadászi.

Játékos-edző: Kiss Péter

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.