Bíztató játék

Lejátszotta újabb felkészülési mérkőzését az Ibrány SE labdarúgócsapata. Ezúttal a megyei másodosztályt megnyerő Kótaj volt a csapat vendége.

 

 

Egy friss hír az elejére: Nagyhalász csapata lemondta a szombat 10 órára tervezett edzőmérkőzést. A fejleményekről, a pótlásról azonnal értesítjuk a szurkolókat!

Ibrány SE - Kótaj SE 1:1 (0:1). Ibrány, 80 néző, vezette: Rocska R.

Ibrány SE: Szobonya (Hadászi), Csáki, Deme, Jeddi, Vidoven, Majoros, Kiss P. (Dajka), Farkas, Kovács, Bertók (Tóth), Kiss T.

Edző: Madalina György

Álmosan kezdődött a mérkőzés, amire rányomta bélyegét a nagy meleg és az alapozás okozta fizikai megterhelés.

Az egykori ibrányi játékosokkal megtűzdelt Kótaj egy kapufával jelezte, hogy nem feltartott kézzel érkezett városunkba, de ezt követően átvette Ibrány az irányítást. Jöttek sorra a támadások, a távoli lövések, de a befejezések nem jöttek össze.

A 37. percben egy védelmi rövidzárlat eredményeként megszerezte a vezetést a vendégcsapat, de ezzel el is lőtték a puskapor 90 %-át.

A második játékrészben gyakorlatilag végig egykapuzott a hazai csapat, és a 77. percben jött össze az egyenlítés Kiss Tamás révén.

Azért megemlítendő, hogy egy barátságos mérkőzés szellemiségéhez nem odaillő módon az egyik színesbőrű vendégjátékos ideggyenge módon - megköszönve a zrikákat - a lefújást követően az ibrányi nézők közé rúgta a labdát. Ha az említett a focitudására csak negyed ennyi erőfeszítést fordított volna ezen a mérkőzésen, talán meg is tapsolta volna a közönség...

A mérkőzés összességét nézve sok góllal kellet volna ezt az összecsapást is lehozni, de ne legyünk telhetetlenek! Jó az irány, jó lesz a csapat, bíztató a játék! Csak így tovább! Hajrá Ibrány!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.