Boldog szülinapot Városliget!

5 éves születésnapját ünnepelte tegnap a legtöbb ibrányi programnak helyt adó Lehel úti Városliget. Ebből az alkalomból a szervezők egy remek délutánnal-estével készültek kicsiknek és nagyoknak.

17 órakor megszólalt a hangtechnika és a zene messze szállva jelezte, hogy itt bizony rendezvény készül.

18 órakor egy teljes órán keresztül a gyerekeké volt a főszerep, hiszen DJ. PéGé instruálásával kezdetét vette az aszfalt rajzverseny, a zenei totó és a városi totó. Az ifjúság igencsak toppon volt, hamar gazdára leltek a nyeremények.

19 órakor a RIKE tagjai léptek a színpadra és adtak könnyűzenei műsort az egyre nagyobb létszámú közönségnek. Az énekes-zenés produkciókat követően Trencsényi Imre alpolgármester mondott köszöntőt és köszönetet mindenkinek, aki tett azért, hogy a város egy ilyen nívós helyszínnel büszkélkedhessen. 19:30-kor a 10 éves jubileumára gőzerővel készülő Gold Dance Group táncosai adtak ízelítőt a június 29-i gálaműsoruk tartalmából. 20:00-kor már aki csak élt a színpad előtt tolongott, hiszen érkezett Lil G és Nemazalány.

A buli természetesen nem ért véget, hiszen ez nem csak egy szülinap volt, hanem a 2018-as Szeleburdi Vakáció sorozatnak az első alkalma. A rutinosok már tudják, 2018-ban is, egész nyáron, minden szerda délután indul a party a Városligetben.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak a rendezvény támogatóinak: Ibrány Város Önkormányzata, RIKE, ILMKS, Ibrányi Polgárőr Egyesület, T.T Digital Kft., Gold Dance Group, Piramis Italnagykereskedés.

Képek: http://www.ibrany.hu/kepgaleria/boldog-sz%C3%BClinapot-v%C3%A1rosliget

 

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.