December 1-jétől az iskola Lehel utcai kapuja ZÁRVA!

Évek óta komoly problémát és fennakadásokat okoz a reggeli és a délutáni órákban az iskola környékén, elsősorban a Lehel utcán a közlekedés. A felelősségteljes szülők érzik és értik a helyzet súlyosságát, és segítséget kértek a város, az iskola és a szülői közösség vezetőségétől.

 

A probléma orvoslását célzó döntés megszületett, ahol jelen volt Berencsi Béla polgármester úr, Trencsényi Imre alpolgármester, Szűcs István, a helyi rendőrőrs parancsnoka, Czaga Sándor, a helyi polgárőrség részéről, Katóné Farkas Éva megbízott intézményvezető, Hajasné Danyi Ildikó igazgató helyettes és Vágóné Lippai Marianna, a Szülői Munkaközösség elnöke.

A város- és az iskolavezetés, valamint a rendőrség és a polgárőrség közös döntése alapján december 1-jétől az iskola Lehel utcai kapuját bezárják. Ezentúl a diákok kizárólag az Ady utca felőli bejáraton léphetnek az intézmény területére. Kérjük, az autóval érkezők szüleit, hogy csakis az Ady utcai parkolót vegyék igénybe az iskola megkezdése előtt, illetve befejezése után. A jelenleg ott parkoló sportegyesületi autóbusznak más parkolóhelye lesz.

A fennakadások elkerülése végett, az autós közlekedés útvonala a rendőrség és a polgárőrség javaslata alapján a következő: a Lehel utca felől érkezők a Mentőállomás előtt elhaladva, az Ady utca felől közelítsék meg az intézményt, és a Szabolcs utca felé induljanak tovább.

Polgármester úr elmondta, átmeneti állapotról van szó, dolgoznak azon, hogy a Lehel utcán kijelölt gyalogátkelő-helyet és több parkolót tudjanak kialakítani. Addig is kéri a szülők megértését és támogatását, hiszen a gyermekek testi épségének megőrzése mindennél fontosabb.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.