Eladó családi ház

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat tulajdonában lévő megüresedett,  Ibrány, Tisza utca 3. sz. alatti (2500 m2 nagyságú lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű) önkormányzati bérlakás ingatlanának értékesítését határozta el.

 

Az ingatlan minimális árát 3.600.000 Ft-ban, azaz: Hárommillió-hatszázezer Forintban határozza meg.

Az ingatlan a főúthoz közel, élelmiszerbolt közvetlen szomszédságában található, lakható - de felújításra szorul.

Az ingatlannal kapcsolatosan részletesebb információért a Polgármesteri Hivatal dolgozójához, Gerák Istvánhoz lehet fordulni a 42/527 017 telefonszámon munkanapokon 8-16 óráig. Lehetőség van az ingatlan megtekintésére is- egyeztetést követően.

A vételi szándékot a felkínált ár megjelölésével és azzal a nyilatkozattal, hogy a vételár egyösszegű megfizetését a vevő vállalja, s azzal rendelkezik – írásban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatalhoz, személyesen az ügyfélszolgálaton kell leadni, vagy postai úton kell megküldeni (4484. Ibrány, Árpád utca 5-7.postacímre) úgy, hogy az megérkezzen legkésőbb 2020. október 19-én 15 óráig.

Az ingatlan vásárlójának az ingatlan vételárát egyösszegben az adásvételi-szerződés aláírásával egyidejűleg kell megfizetnie 2020. évben.

Ibrány Város Képviselő-testülete

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.