Ez itt a mesterhármas...

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonegyedik fordulójában Nyírmeggyest fogadtuk. Az őszi, esőáztatta meccs inverzét láthattuk: nekünk ma (majdnem) minden, nekik gyakorlatilag semmi.

 

Ibrány SE – Nyírmeggyes SK 3–0 (0–0) Ibrány, zárt kapu, v.: Harsányi.

Átérezzük a vendégek bosszankodását, lelkileg ugyanezt éltük át ősszel.

Na, de visszatérve a mérkőzésre, az első félidő átütőerő nélküli játékát és nyírmeggyesi gólhelyzeteket követően a második félidőben, talán először szabadon hagyták Nagy Dávidot, aki köszi szépen, elkezdte a gólparádét. A második találatot egy hónapig ismételné a Eurosport, hiszen Nagy Dávid gyakorlatilag az alapvonalról fejelt a meggyesi kapuba, majd a hajrában feltéve az I-re a pontot, bevitte a kegyelemdöfést a játékvezetővel egyre többet foglalkozó vendégeknek.

Megérdemelt hazai győzelem. Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Szőlősi P. (Szűcs P.), Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Pápa Sz. (Haburcsák K.), Gergely B., Kovács G. (Lizenbold Zs.), Jeddi B., Szabó M. (Kiss P.).

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nyírmeggyes SK: Tóth K. – Farkas B., Szántó I. (Scheibli M.), Nagy Zs., Török G., Éles B., Pálvölgyi B., Gózner K., Szondi R., Török S., Drabik M. (Hornyák Zs.).

Edző: Körmös Miklós.

Gól: Nagy D. 3.

Kiss Tamás: – Az első félidőben enerváltan, fásultan, gyengén futballoztunk, a szünet után gyorsan megszerzett vezetés átszakította a gátat, a második játékrészben nyújtott teljesítmény alapján úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Körmös Miklós: – Nyugodtan állíthatom, az eredmény nem tükrözi híven a mérkőzés képét, mert az első félidőben gólokkal vezethettünk volna, majd a folytatásban egy szabályos gólunkat és egy büntetőt nem adott meg javunkra a játékvezető. Mindemellett a hazaiak második góljánál a labda nem ment át a gólvonalon, a harmadik kapott gólt pedig hatalmas les előzte meg… Remélem, Ficze sporttárs kamerázta az eseményeket, mivel a második félidőben a játékvezetés egyenlő volt a nullával.

További eredmények:

Nyírgyulaj–Nagyecsed 1–1 (1–0)
Austria Juice-Vásárosnamény–Tarpa 0–1 (0–1)
Mátészalkai MTK–Újfehértó 1–2 (0–1)
Fehérgyarmat–Balkány 1–2 (0–1)

A Baktalórántháza–Nagyhalász, Kemecse–Gyulaháza, Mándok–Csenger mérkőzések elmaradtak.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.