Ez most nem sikerült...

Keserédesre sikeredett a majális a futball helyi szentélyében... A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság 16. fordulójából elmaradt Gyulaháza elleni mérkőzést pótoltuk május 1-jén.

 

 

Ibrány SE - Gyulaháza KSE 1-1 (1-0). Ibrány, 350 néző, v: Resán (Takács, Farkas).

Az eddigi produkciókhoz képest gyenge első félidő végén megszereztük a vezetést, majd a szokásos forgatókönyv szerint egy szekérnyi gólhelyzetet hagytunk ki. A vendégek törvényszerűen megtalálták a góljukat és innentől kezdve nem siettették a dolgokat. Gratulálunk a vendégcsapatnak, sok sikert a kiesés elleni küzdelmükben! Balogh Gabinak mihamarabbi gyógyulást!

Két dolgot tennék hozzá a tegnapi mérkőzéshez.

1. Fel a fejjel srácok! Ebben a játékban az a szép, hogy már szombaton javítani lehet. Semmi nem dőlt el, és most kell csak igazán megmutatni!

2. A jegyvásárló az nem szurkoló.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Félegyházi, Vidoven (Balogh, Kiss), Kiss (Majoros), Nagy, Csáki J., Szabó (Somogyi M.)), Gergely, Kovács, Jeddi, Haburcsák (Somogyi T.), Pócsi.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gyulaháza KSE: Bandor-Lakatos, Gáti (Németh), Kovács, Bacsó, Tóth F., Tóth D. (Savrnoh), Éles, Kozma, Gáti, Horváth.

Edző: Bardi Gábor.

Gól: Nagy, illetve Tóth D.

Ifi: 0-3.

Kiss Tamás: – A futball örök törvénye bebizonyosodott: ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni. Ettől függetlenül gratulálok a Gyulaházának.

Bardi Gábor: – Tiszta szívből kívánom az Ibránynak, hogy nyerje meg a bajnokságot! Az a csapat, amelyre ennyi néző kíváncsi hétről hétre, az kivételezett helyzetben van a megyében, de lehet az országban is! A meccsről annyit, hogy lehet tízből kilencszer vereséget szenvednénk, de szerdán volt az az egy!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.