Feketegyarmat

Rendkívül értékes idegenbeli győzelmet arattunk Fehérgyarmaton. A szatmári csapat az őszi formát mutatta, támadás nélkül fejezte be a mérkőzést, de ezúttal megrúgtuk a minimális gólszámot. A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonkettedik fordulóját játszották hétvégén.

 

Fehérgyarmat SC – Ibrány SE 0–1 (0–1) Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Takács A.

Álljon előbb itt a hazai beszámoló: "A hazai csapat hétről hétre óriási energiákat mozgósít a győzelem érdekében, de a támadók hiánya rendre kiütközik. Ezen a mérkőzésen minimum partiban volt a bajnoki cím fő várományosával." Nos! Bajnoki cím fő várományosa - OK, támadók hiánya - OK, partiban voltak - hát..., óriási energiák -  biztos...

Akkor elmondjuk mi volt. Nem volt egy egetverő színvonal, nem toltuk úgy a biciklit, mint Mándok ellen, de ez betudható a megye II. alsó szegmensét ütő pálya domborzati viszonyainak. Fehérgyarmat gyakorlatilag helyzet nélkül lehozta ezt a mérkőzést és az volt, amit Ibrány akart. A vendégsiker - hazai szempontból bármilyen fájdalmas - teljesen megérdemelt és kétség nem fér hozzá. Az őszi mérkőzéssel szemben Jakocskának ezúttal nem volt védeni valója... :) További sok sikert a szatmári csapatnak. A szurkolóknak (vendég/hazai) respect!

Az ifi előtt pedig földig érő meghajlás!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Fehérgyarmat SC: Jakocska – Orosz F., Gál R., Antal R., Popovics N., Mocsán E. (Dascal), Veress L., Farkas S. (Kanyó Sz.), Imre Zs., Lengyel M. (Nagy I.), Lakatos F.

Edző: Siti Ferenc.

Ibrány SE: Félegyházi V. – Majoros Á. (Kiss P.), Balogh G., Nagy D. (Vidoven M.), Csáki J., Somogyi T. (Haburcsák K.), Szabó M. (Somogyi M.), Kovács G., Jeddi B., Farkas M. (Gégény B.), Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Majoros Á.

Ifi: 0–2

Siti Ferenc: – Most sem tudok mást mondani, csak azt, nagy szerencsém van, hogy ilyen igazi sportembereknek lehetek az edzője, ennyi sérült dacára reális esélyünk volt legalább a döntetlen kiharcolására. Mindent elmond a meccs egészéről, hogy a vendégcsapat szemmel láthatóan nagyon várta a hármas sípszót, ennek ellenére gratulálok Tominak, egyben hosszú pályafutást kívánok neki – a kispadon.

Kiss Tamás: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, a hazaiak az utolsó másodpercig küzdöttek, ugyanakkor mi hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést, így a végén izgulnunk kellet, de a szívünk ismét a helyén volt. Feri barátomnak további sportsikereket kívánok!

További eredmények:

Tiszavasvári–Nyírgyulaj 0–3 (0–0)
Baktalórántháza–Nagyecsed 1–1 (1–0)
Tiszakanyár–Balkány 4–1 (2–1)
Tarpa–Vásárosnamény 1–1 (0–0)
Kisvárda Master Good II.–Gyulaháza 2–0 (1–0)
Nagyhalász–Mátészalkai MTK 1–1 (0–1)
Mándok–Csenger 3–2 (2–2)


 

Hatalmas küzdelemben, jelentős ellenszélben, de ismét győztesen hagyta el a pályát az U19-es csapatunk!

Fehérgyarmat SC U19 - IBRÁNY SE U19 0:2 (0:0)

Ibrány SE U19: Domoszlai - Dankó, Report, Szűcs, Bakosi - Pápa Sz. - Bészély, Pápa S, Dajka - Vajóczki (Együd 82.p), Dobránszki.

Edző: Veress János

Gól: Dajka 47'., Vajóczki 55'.

Kiállítva: Dajka 63'., Dobránszki 70'., Bakosi 89'.

Nagy lendülettel vetette bele magát mindkét együttes a mérkőzésbe. Igazi rangadó volt! Az első 10-15 percben a hazaiak akarata érvényesült, bár nem forgott veszélyben a kapunk. Aztán fokozatosan vettük át az irányítást és már mi domináltunk. Nagy küzdelem folyt a pályán! Rögtön a második félidő elején góllá érett a fölényünk.

A 47.percben egy jobb oldali bedobás után Pápa Sz. látványosan fordult le védőjéről, az alapvonalon befelé vezette a labdát, felnézett, majd tökéletesen tálalt az érkező Dajka elé, aki 8 m-ről lőtt a hosszú felső sarokba. 0-1.

Az 55.percben tovább növeltük az előnyünket. Jobb oldali szögletből Bészély tekert a kapu elé, ahol Vajóczki emelkedett a legmagasabbra és 6m-ről fejelt a kapuba. 0-2.

Aztán a 63.percben megfogyatkoztunk. Dajka a második sárga lapja után a kiállítás sorsára jutott. A 70.percben tovább csökkent a létszámunk. Dobránszki az ellenfél 16-osának előteréből lövésre szánta el magát, de a lövés pillanatában eltolták előlle a labdát. Már nem tudta visszafogni lendülő lábát és eltalálta a hazai játékost.

20 perc kettős emberhátrányban... Hősiesen védekeztünk, a játékvezető mindent megtett, hogy...

A 89.percben egy ártalmatlan oldalvonal melletti szabálytalanság után még Bakosinak is felmutatta a második sárga lapot...

És még így is majdnem újabb gólt szereztünk. Bészély lépett ki, a kapust is kicselezte, de a védő hátulról lerántotta... Piros ott is!

Ez a mai győzelem a HIT diadala volt!

Elhittétek, hogy ma nem lehet Őket legyőzni! Igazi CSAPATmunka volt! Felemelő érzés volt edzőként látni kívülről, hogy a játékosaim hogyan kűzdenek a sikerért, hogyan kűzdenek egymásért, hogyan kűzdenek az álmaikért!

Hajrá IBRÁNY!!!


 

Lejátszotta soron következő bajnoki mérkőzését az U16-os csapatunk.

Vajai SE U16 - Ibrány SE U16 2:0

Ibrány SE U16: Kiss, Majoros (Horváth), Bakosi, Balázsi (Sauter), Béres, Imre, Hullár, Ónodi, Popovics (Kósa), Szász, Oláh.

Edző: Kiss Péter

Sajnos nem sikerült hozni a csapatnak a múlt heti teljesítményünket, bár így is voltak gólszerzési lehetőségeink! A döntetlen igazságosabb lett volna! Balázsi Bálintnak jobbulást kívánunk!

Fel a fejjel srácok! Hajrá Ibrány - mindörökké!


 

A szomszédvár nyerte az U14-es csapatok El calsico-ját!

Nagyhalászi SE U14 - Ibrány SE U14 6:2

Nagyon szép játékkal is ki lehet kapni! A félidei 3:0-ás eredményt felhoztuk 5 perc alatt 3:2-re és továbbra is mi támadtunk. Sajnos a helyzeteink kimaradtak, az ellenfél pedig gyors kontratámadásait gólra váltotta.

Ibrány SE U14: Kovács Zsombor, Nagyidai István, Német Vendel, Seres Boldizsár, Szegedi Miklós, Lakatos Krisztián, Berecz Gábor, Hegedűs Marcell, Kalderál Martin, Bódi Tibor, Hajnal Kristóf, Gazsó Krisztián, Varga Gábor.

Gólszerző: Lakatos Krisztián, Kalderál Martin Kálmán

Hajrá srácok, hajrá Ibrány!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.