Felhívás!

Az Ibrányi Helytörténeti Egyesület, az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum, valamint a Hadtörténeti Múzeum közösen próbálja felkutatni azokat az ibrányiakat, akik a II. Világháborúban elhunytak vagy eltűntek, esetleg fogságban vagy munkaszolgálat során vesztették életüket.

 

A következő személyeket sikerült hadtörténészekkel megtalálnunk. Az adatok sokszor bemondás alapján kerültek rögzítésre, ezért adódhatnak eltérések.

Kérnénk a hozzátartozókat, hogy jelezzék, hogy az alábbi személyek közül esetlegesen mégis hazakerült-e valaki? Arra vonatkozóan is kérnénk a segítségüket, hogy valamely személyről fényképpel rendelkeznek-e? Ha megteszik, és a könyvtárba eljuttatják a fotót, akkor digitalizálást követően azonnal vissza is adjuk az eredetit. Az információik azért fontosak számunkra, mert egy kiadványt szeretnénk megjelentetni a II. világháború ibrányi áldozatairól, mely kiadványban igyekszünk tartózkodni attól, hogy téves adatok kerüljenek rögzítésre, illetve a háborút túlélő kerüljön az elesettek nevei közé.

Ha valakinek más személyről is információja van, azt is szívesen várjuk. A délutáni órákban a fentiekkel kapcsolatban szívesen fogadom telefonjaikat a 06-30-4831-863 telefonszámon.

Tábori Tibor

Melleklet: 

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.