Felhívás inkubátorházban történő vállalkozási telephely létesítésére

Ibrány Város Önkormányzata a TOP-1.1.2-16 pályázati felhívás keretében iparfejlesztési és szolgáltatási célú inkubációs tevékenység céljára használandó komplex módon akadálymentesített inkubátorház kialakítását tervezi az ibrányi 0265/81 hrsz-ú ingatlanon (É-i iparterület)az Ibrány-Rakamaz 3821. számú út mentén.

 

Jelenleg a pályázat elkészítése van folyamatban, a bírálat 2017. őszén várható.

A fejlesztéssel az Önkormányzat célja, hogy olyan önkormányzati tulajdonú,  szolgáltatásokat nyújtó infrastrukturális fejlesztést valósítson meg, ami elősegítheti a piacképes vállalkozások fejlődését.

A fejlesztés kiemelt célja, hogy a betelepülő – elsősorban újonnan alapított, fiatal - vállalkozások telephelyi és menedzsment funkcióinak megerősödésével hozzájáruljanak a foglalkoztatottság, valamint magas hozzáadott értéket előállítva a település helyi iparűzési adóerő-képességének növeléséhez.

Az Önkormányzat olyan magánszemélyek, esetleg cégek jelentkezését várja, akiknek szándékában áll új vállalkozást alapítani, és az inkubátorházba betelepülni, illetve olyan már meglévő vállalkozások jelentkezését, akik szívesen folytatnák tevékenységüket az inkubátorházban kedvezményes bérleti díjak alkalmazása mellett.

Az elhelyezés során előnyt élveznek azok a vállalkozások, amelyek induló vállalkozásnak minősülnek, illetve az alábbi iparágak valamelyikében kívánnak tevékenységet folytatni az inkubátorházban:

- Járműgyártás
- Speciális gépgyártás
- Zöld gazdaság
- IKT „hardver”- gyártás
- Egészséggazdaság
- Élelmiszeripar
- Védelmi ipar

Szolgáltatási célú inkubációs tevékenység esetében csak olyan vállalkozások tevékenysége támogatható, amelyek az inkubátorházba betelepült ipari vállalkozásoknak kívánnak szolgáltatást nyújtani.

A pályázat megfelelő szakmai előkészítése érdekében szükségesnek tartjuk széleskörű igényfelmérés elvégzését.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben a Felhívásban foglaltak felkeltették érdeklődésüket, a megfelelő  elemeket tartalmazó Jelentkezési lapot az Ibrányi Polgármesteri Hivatalba 2017. 05.10-ig eljuttatni szíveskedjenek:

Jelentkezési lapnak az alábbiakat kell tartalmaznia:

-    Meglévő vállalkozások esetében a vállalkozás cégadatai, illetve az alapítás dátuma
-    Induló vállalkozás esetében – az alapítás tervezett dátuma, vállalkozási forma
-    Tevékenység megnevezését, amelyet a vállalkozás az inkubátorházban folytatni szeretne (iparág megjelölésével)
-    Amennyiben nem induló vállalkozás a jelenlegi foglalkoztatotti létszámot, illetve a tervezett foglalkoztatotti létszámbővítést a beköltözést követő 12. hónapban  
-    amennyiben induló vállalkozásról van szó, a tervezett foglalkoztatotti létszámot a beköltözést követő 12. hónapban  

Berencsi Béla
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.