Győzelem a rangadón!

Rendkívül izgalmas mérkőzésen sikerült legyőzni a kupamumust. Nagyecsed vasárnap nem találta az ellenszerét az ibrányi focinak!

 

 

 

Ibrány SE – Nagyecsed RSE 3–1 (1–0) Ibrány, 350 néző, v.: Tóth I. T.

Ordító ziccerekkel indítottuk a mérkőzést, de Nagy Dávid találata nyugtatólag hatott a csapatra. A második félidőben Somogyi Tibike jóvoltából tovább nőtt az előny, majd a játékvezető egy érthetetlen döntéssel belenyúlt a mérkőzésbe. Nagyecsed vérszemet kapott és egyenlítési lehetősége is volt, de Kóka Robi fejese egyszerűen védhetetlen volt!

Gratuláció az egész csapatnak, hatalmasat küzdöttek a srácok! Mindjárt jobban esett a szurkolók által prezentált lecsó! Sikerekben, kudarcokban - hajrá Ibrány, mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Kiss P. (Kovács G.), Szőlősi P. (Ruska T.), Nagy D. (Mészáros M.), Lakatos B., Csáki J., Somogyi T., Pápa Sz. (Pápa S.), Gergely B., Jeddi B., Lizenbold Zs.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nagyecsed SE: Makó R. – Szabó B. (Bulyáki A.), Marinas, Bulyáki K., Müller Zs., Kóka R., Bognár A., Erdős M., Bernáth M. (Jóni R.), Angyal N., Madzin I. (Nyíregyházi G.). Edző: Siti Ferenc.

Gól: Nagy D., Somogyi T. Kóka R. (öngól), illetve Marinas.

Ifi: 1–3.

Kiss Tamás: – „Nem volt kérdés” a mérkőzés az eredménye szempontjából… Végig kézben tartottuk a meccset, hozzáteszem, nagyon jó Ecsedet győztünk le. Ha a helyzetkihasználásunk jobb, akkor sokkal hamarabb lezárhattuk volna a találkozót.

Siti Ferenc: – Kettő egynél kihagytunk egy nagy lehetőséget, az ellentámadásból kaptuk a harmadik gólt. Összességében csak a második félidőben tudtunk úgy dominálni, ahogy szerettük volna, és ez ma kevés volt a sikerhez. Gratulálunk az Ibránynak!

További eredmények:

Gyulaháza–Csenger 2–3 (1–1)
Mátészalkai MTK–Nagyhalász 2–1 (1–1)
Austria Juice-Vásárosnamény–Újfehértó 1–2 (1–0)
Baktalórántháza–Balkány 1–2 (0–1)

A Kemecse–Fehérgyarmat mérkőzést szeptember 23-án, a Nyírgyulaj–Tarpa találkozót szeptember 24-én, míg a Mándok–Nyírmeggyes meccset október 7-én játsszák.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.