Gyermeknap

Május 26-án, szombat délután színvonalas programokkal és remek időben, városunkban is megrendezték a Gyermeknapot.

 

 

 

A Városligetben megrendezett esemény 14 órakor vette kezdetét, amikor anap műsorvezetője Puskás Gyula megszokott jókedvűen köszöntötte és tájékoztatta a vendégeket. A folytatásban elkezdődött a színpadi programok sora, amit a RIKE néhány gyermekdallal nyitott.

14:30-kor már a Gold Dance Group népes tánccsoportjai szórakoztatták a közönséget és adtak ízelítőt a június 29-én megrendezésre kerülő gálaműsorukból.

A Vidám Manók zenekar fellépése előtt Trencsényi Imre alpolgármester köszöntötte a rendezvényre kilátogatókat és nyitotta meg hivatalosan is a Városi Gyermeknapot.

16 órakor hirtelen megnőtt a rendezvényre kilátogatók létszáma, hiszen érkezett a várva-várt sztárvendégünk Opitz Barbi!

Aki pedig már nem bírta a színpadi fellépő dömpinget azt az Árpád úti óvoda és Szabolcs úti óvodapedagógusai csillámtetkóval, ILMKS munkatársai arcfestéssel, játszópléddel, gipszfestéssel, az Iránytű tanoda munkatársai lufihajtogatással, az Avonos tanácsadó hölgyek: Szilágyi Zsuzsa, Bakosiné Katika és Gégényné Szurovcsák Ildikó sminkeléssel, szépítőzéssel várták.

Aki megéhezett, azt zsíros kenyérrel várta a helyi nyugdíjas egyesület tagsága, a szomjazókat pedig szörp-szóda kombinációval kínálták Kovács Imre felajánlásában. Természetesen idén sem hiányozhatott a díjtalan ugrálóvár, amely ennek köszönhetően hatalmas forgalmat bonyolított le.

16:40-kor az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság segítségével egy hatalmas habparti vette kezdetét. Sokan belevetették magukat a habokba, a hab a tortán pedig az volt, hogy mindezt habozás nélkül.

A rendezvényt tombolasorsolás zárta.

Köszönet a tombola felajánlásokért: Fejes Krisztina, Szanyi Annamária, Puskás Antal, Jakab Ádám és Hanna, Ibrány Város Önkormányzata, Ibrányi Polgárőr Egyesület, Ibrány SE, Ibrányi Tanuszoda, Ibrányi Városi Könyvtár, mozgáskorlátozottak helyi csoportja és vezetősége, Omnis Alapítvány, Szabolcs-Duó papír Kft.

Köszönet mindazoknak, akik nélkül ez a rendezvény nem valósulhatott volna meg: Ibrány Város Önkormányzata, ILMKS munkatársai, Árpád- és Szabolcs úti óvoda munkatársai, Gold Dance Group Tánccsoport, RIKE, Iránytű Tanoda munkatársai, Ibrányi Nyugdíjas Egyesület tagjai, Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság, Ibrányi Rendőrség.

Szeretnénk külön kiemelni és megköszönni az Ibrányi Polgárőrség és a GAMESZ munkatársainak a munkáját! Nélkül ilyen színvonalon nem sikerült volna megvalósítani a Városi Gyermeknapot.

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/gyermeknap

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.