Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/klcsmhu1/public_html/hosts/ibrany.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Hőseinkre, áldozatainkra emlékeztünk

A XX. század két világégésében odamaradt ibrányiakra emlékeztünk május 28-án, hétfőn 10 órától az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum II. emeleti kiállítótermében.

 

A Magyar Hősök Emléknapját 2001 óta május utolsó vasárnapján tartják hazánkban. Azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért.

Fejes Edina előadásában és Puskás Gyula gitárkíséretében csendült fel a Hova lett a sok virág c dal, majd Szász Lászlóné szavalatát hallgathatta meg az emlékkiállítás közönsége.

A tárlat főszervezője Tábori Tibor köszöntését követően Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő gondolatai következtek, majd Berencsi Béla polgármester úr szólt az egybegyűltekhez.

A kiállításon a helytörténeti gyűjteményben fellelhető világháborús emlékek mellett az elesett, hadifogságba került ibrányiak névsora és adatai is megtalálhatóak.

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/h%C5%91seinkre-%C3%A1ldozatainkra-eml%C3...

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.