Hazai győzelem

Nagyon jó iramú mérkőzésen sikerült itthon tartani a három bajnoki pontot a kisvárdai utánpótláscsapattal szemben. Lezajlott a Tiszántúli Takarék Megyei I. osztály 13. fordulója.

 

 

Ibrány SE - Kisvárda Master Good II. 3-1 (2-1). Ibrány, 200 néző, v.: Fehér.

Egy rendkívül izgalmas mérkőzést láthattak a novemberi tavaszban a szurkolók. Végre egy ellenfél, aki focizni akart. Sok sikert a Kisvárda II-nek!

Ibrány SE: Félegyházi – Majoros, Balogh G. (Gergely), Kiss T., Csáki J., Somogyi (Pápa), Szabó M., Kovács G., Jeddi, Somogyi, Pócsi.

Edző: Madalina György.

Kisvárda Master Good II: Cherepko – Parcvanija, Elek, Kovácsréti (Khimich), Khmil (Severnyov), Szőr, Erős, Lukjancsuk, Rácz (Avetisyan), Hej, Gyüre.

Edző: Erős Gábor.

Gól: Pócsi, Balogh G., Somogyi T., ill. Erős.

Ifi: 14-1

Madalina György: – A szezon mérkőzését játszottuk egy nagyon jó csapat ellen, mivel nyertünk, így óriási értéke van ennek a sikernek.

Erős Gábor: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, de sajnos a visszajátszók ellenére most is megmutatkozott, hogy még csak gyerekcsapat vagyunk. Az Ibrány kíméletlenül kihasználta a hibáinkat, ezáltal jár nekik a gratuláció, megérdemelten nyertek. Halkan megjegyzem, az ilyen mérkőzés, jobb játékvezetést érdemelne.

További eredmények:

Gyulaháza-Nyírgyulaj 3-2 (3-0)
Fehérgyarmat-Tiszavasvári 2-1 (1-0)
Balkány-Csenger 3-0 (1-0)
Mátészalka-Vásárosnamény 3-1 (1-0)
Tiszakanyár-Nagyhalász 2-3 (1-2)
Baktalórántháza-Tarpa 1-3 (1-1)
Nagyecsed-Mándok 1-5 (1-1)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.