Ibrányi Sportcentrum születésnap

Szalad az idő! Már egy éve várja sportolni vágyó vendégeit Ibrányban az Óvoda úton lévő Ibrányi Sportcentrum. A jeles nap alkalmából egy tartalmas programokkal teletűzdelt születésnapi partira vártak minden érdeklődőt december 12-én, szombaton 13 órára.

A városvezetés nevében Berencsi Béla polgármester úr köszöntötte a jelenlévőket, aki születésnapi köszöntőjében felidézte a sportintézmény létrejöttének fázisait és reményét fejezte ki, hogy a 10. születésnapot is ilyen népes vendégsereggel ünnepelhetjük.

Egy születésnap elengedhetetlen velejárója a szülinapi torta, ami ezúttal diabetikusra sikeredett és rengeteg gyümölcsöt tartalmazott. Az ételkölteményt jóízűen fogyasztották el a vendégek és meghívottak, amire szükség is volt, hiszen a délután hátralévő részében számos zsír- és kalóriaégető program várt a sportcentrumba érkezőkre.

Ki lehetett próbálni a step aerobic-ot Kelet-Magyarország egyedülálló formációjával Illés Ilcsy IFFA step aerobic edzővel és Dj. Szatmárival, közben a konditeremben Kormány Mihály testépítő világbajnokunk adott szaktanácsokat az érdeklődőknek. Olyan, már-már futurisztikusan hangzó fitnesz programokat is lehetett a saját bőrön tapasztalni, mint a gymstick Zólyomi Éva gymstic muscle trénerrel vagy éppen egy maratoni spinninget Borbély Gábor spinning-TRX edzővel. A tartalmas programokat a hazai pálya előnyét élvező Bihari Jánosné Birgit női torna és relaxációs foglalkozása tette teljessé.

A beszámoló nem lenne teljes, ha nem említenénk meg, hogy egy tombolasorsolás is emelte a rendezvény színvonalát, amelynek végén gazdára talált egy 25.000 Ft értékű sportszervásárlási utalvány is.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak minden közreműködőnek és segítőnek, akik nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.