Igazából ez a szpíkeren múlik...

Akár csak a régi szép időkben! Magabiztos győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit az Ibrány SE csapata Tiszakanyár ellen. Fontos három pont a megyei I. osztály aktuális fordulójában.

 

 

Ibrány SE – Tiszakanyár SE 7–3 (3–0) Ibrány, 200 néző, v.: Pethő P.

Igazából eldőlt a kérdés... A csapatot hazai pályán eddig a spíker személye frusztrálta. Mihint Újfehértón szurkol az ibrányi éremzuhatagért az illetékes, a csapat átlépi az árnyékát!

Komolyra fordítva szót, Tiszakanyár ma nem jelentett megoldhatatlan akadályt. Az első félidőben gyakorlatilag lejátszottuk a kényes kérdéseket, szépségdíjas teljesítménnyel, gólokkal és teljesítménnyel tettük emlékezetessé a szomszédvár vendégjátékát.

Külön gratuláció az ifjú titánok névjegyletételéhez!  Pápa Sanya és Bakosi Máté is góllal debütált a nagycsapat kötelékében! Csak így tovább!

Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Kopasz J. – Pápa S. (Bakosi M.), Kiss P., (Kiss T.) Majoros Á., Nagy D. (Tóth N.), Boros I., Somogyi T., Kovács G., Jeddi B., Somogyi M., Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás

Tiszakanyár SE: Révész D. – Bacsó A., Jánvári D., Bodnár G. (Ujj K.), Varga D., Vicickó L. (Pásztor A.), Illés A., Rézinger B., Molnár Zs., Soós T., Nagy Á. (Birke Cs.).

Edző: Ember Roland.

Gól: Nagy D. 3, Pápa S., Kovács G., Somogyi M., Bakosi M., illetve Vicickó L., Illés A., Varga D.

Ifi: 2–1.

Kiss Tamás: – Örülök, hogy a hazai pályán ismét győzelemmel örvendeztettük meg szép számú közönségünket. A második félidő utolsó negyede miatt van hiányérzetem, de összességében abszolút megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Külön gratulálok a két fiatal, Pápa Sándor és Bakosi Máté első góljához felnőtt bajnoki mérkőzésen!

Ember Roland: – Az első félidőben nőnap alkalmából akár virágot is kaphattunk volna, mert úgy játszottunk, akár a kislányok, ezzel nagyjából itt el is ment a meccs. A szünet után nyíltabb játékot vállaltunk be, aminek az lett az eredménye, hogy gólokat tudtunk szerezni, és több helyzetet kialakítani, ezzel együtt viszont felborult az egyensúly, és az ellenfél is újabb gólokat tudott lőni, emellett több nagy lehetősége akadt. De legalább annyit elértünk, hogy a közönség jól szórakozhatott. Tanulnunk kell a hibáinkból, ugyanakkor gratulálok az Ibránynak! A hölgyeknek pedig erőt, egészséget kívánok!

További eredmények:

Nagyecsed–Kemecse 1–0 (1–0)
Fehérgyarmat–Kisvárda II. 1–5 (1–1)
Mándok–Baktalórántháza 2–1 (1–1)
Balkány–Nagyhalász 1–4 (0–0)
Tarpa–Nyírmeggyes 2–3 (2–1)
Nyírgyulaj–Újfehértó 2–0 (0–0)
Austria Juice-Vásárosnamény–Mátészalkai MTK  2–0 (2–0)

A mérkőzés minden érdekessége + tabella:

http://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1457563&evad=52&szervezet=16&versen...

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.