Kérjük a következőt!

Tartottunk ettől a mérkőzéstől… De a látottak alapján nem kellett… Magabiztos továbbjutás a megyei I. osztály címvédőjével szemben! Lejátszották a Magyar Kupa megyei selejtezőinek 3. fordulóját.

 

 

Ibrány SE - Balkányi SE 3:0 (2:0) Ibrány, 200 néző. Vezette: Valu (Szabó, Katona-Nagy)

Álomszerűen indult a mérkőzés. A 3. perc kezdetén a balkányi jobb hátvéd megcsinálta a lehető legfeleslegesebb szabálytalanságot, amiért 11-est ítélt a spori. Kiss Tomi könnyed lövésével máris 1:0 ide.

Balkány még mindig kereste a fonalat, de már látszott, hogy ez nem a megye I., ahol a vezetőedzőjük elképzelése szerint szárnyal a fiatal csapat. Ezen a mérkőzésen nem parádét mutatott be a Mirgai legénység, hanem a szurkolóik legnagyobb sajnálatára kilátástalan zuhanórepülést… Mert jött Farkas Marci és már 2:0 virított a képzeletbeli eredményjelzőn!

A fordulást követően lelkesen esett ellenfelének a balkányi csapat, de hamar megkapták a kegyelemdöfést Majoros Ádámtól, és a 3:0-val gyakorlatilag végleg eldőltek a lényegi kérdések.

Innentől kezdve macska-egér játék folyt a pályán. Volt olyan, hogy Balkány (ne feledjük el: a megye I-es címvédő…) percekig kereste a labdát… Tényleg csak és kizárólag a 100%-os ziccereket számolva, ennek mérkőzésnek 10:0-nak kellet volna lennie (na jó, ha azt a második félidő 35. percében vaktában teliberúgott labdát balkányi helyzetnek számolom, akkor 10:1…).

Szép volt fiúk, csak így tovább akaratban, elszántságban, alázatban! Hajrá Ibrány!

Kérjük a következőt!

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Szobonya, Kiss P., Deme, Farkas, Majoros, Kiss T. (Dajka), Csáki (Vidoven), Szabó, Kovács (Tóth), Jeddi, Somogyi.

Vezetőedző: Madalina György

Ibrányi gólszerzők: Kiss T. (11-esből) 3', Farkas 26', Majoros 50'.

Magyar Kupa Megyei selejtező, 3. forduló, további eredmények:

Nyírkarász–Nagyecsed 0–3 (0–1), Ladányi TC–Tiszavasvári 3–6 (1–2), Nagyhalász–Mándok 2–1 (2–0), Nyírgyulaj–Sényő-Carnifex 1–2 (0–0), Tuzsér–Fehérgyarmat 1–1 (0–1), tizenegyesekkel: 4–2, Kótaj–Tarpa 0–3 (0–0), Csenger–Vásárosnamény 3–1 (1–1).

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.