Keserű clasico

Nagyhalász nyerte a megye egyik legjobban várt összecsapását a szuperclasicot-t. Alacsony színvonalú meccsen, hatalmas küzdelemben a helyzeteivel jobban gazdálkodó szomszédvár győzött és behúzta az őszi bajnoki címet.

 

Ibrány SE – Nagyhalászi SE 0–1 (0–0) Ibrány, 800 néző, v.: Sipos.

Nagyhalász 2 helyzet 1 gól, Ibrány 1 helyzet 0 gól. Ezzel összefoglaltuk a szuperclasico összes döntő momentumát. Ludánszki István nyilatkozatának első fele tökéletesen tükrözi a pályán látottakat. Gratulálunk Nagyhalász őszi bajnoki címéhez. Az összes fontosabb kérdésre május végén kapjuk meg a választ. Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Félegyházi – Balogh G., Kiss T., Csáki, Somogyi T. (Pápa), Szabó M., Gergely, Kovács B., Jeddi, Somogyi M. (Nagy D.), Pócsi.

Edző: Madalina György.

Nagyhalászi SE: Dukát – Simon (Bognár), Balogh N., Varga D. (Csáki), Barzó, Ladányi, Gégény (Reinaldo), Bartha (Kató), Nagy N. (Mátrai), Hudák, Tóth G.

Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Nagy N.

Kiállítva: Kiss T. (Ibrány)

Ifi: 3–3.

Madalina György: – Nem volt látványos mérkőzés, biztos volt, hogy aki gólt rúg, az nyer. Ez az ellenfelünknek sikerült. A két hónapos szünet alatt fölépülnek sérültjeink, rendezzük a sorokat, és abban biztos vagyok, hogy leszünk mi még az első helyen.

Ludánszki István: – Mindkét csapaton látszódott az egész éves fáradtság, de most mi voltunk szerencsésebbek. Köszönjük minden halászi szurkolónak, és gratulálok az együttes összes tagjának és a csapatot körülvevő embereknek ehhez a teljesítményhez!

További eredmények:

Gyulaháza–Mátészalka 1–0 (1–0)
Mándok–Baktalórántháza 2–0 (0–0)
Fehérgyarmat–Csenger 1–2 (0–1)
Balkány–Vásárosnamény 2–3 (1–2)
Kisvárda II-Tarpa 1-1 (1-0)
Tiszakanyár-Tiszavasvári 3-0 (0-0)
Nagyecsed-Nyírgyulaj 0-1 (0-0)

Őszi végeredmény:

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.