Kupabúcsú...

A messzi Kalocsára utazott városunk labdarúgócsapata, hogy kivívja a továbbjutást a labdarúgó Magyar Kupa főtábláján. A mezőnyfölény nem párosult gólokkal, így a kalocsai csapat várhatja a következő forduló párosítását.

 

Kalocsai FC – Ibrány SE 1:0 (0:0) Kalocsa, 600 néző. Vezette: Lovas (Zahorecz, Belicza)

Nehéz objektívnek maradni és bármit is írni erről a mérkőzésről, de mégis meg kell tenni…

Egy igazi labdarúgó ékszerdobozba csöppent a csapat és az a kb 50 fős szurkolósereg, aki vállalta a több mint 4 órás utat. Kalocsán minden téren rendezett és kulturált körülmények (nem lebecsmérelve a mi katlanunkat) várták az ibrányiakat. Kicsit furcsa volt, hogy nincs zeneszó, szpíker, de a dobok már élesítve várták, hogy a csapatok kifussanak a gyepre.

A mérkőzés igazából úgy zajlott, ahogy vártuk. Mezőnyfölényben játszottunk, labdabirtoklásban felülmúltuk az ellenfelet. Egy távoli lövésen kívül nem sok dolga akadt Tóth Norbinak, de igazából mi sem tettük nagyon próbára a kalocsai hálóőrt.

A második játékrész elején egy jól elvégzett szögletet követően Pintér csúsztatott védhetetlenül a hálóba, de bíztunk benne, hogy ez a gól felrázza a fiúkat és a hátralevő időben sikerül a gólszerzés.

Nem így lett… legalább is a gólszerző része az egyenletnek. Küzdöttünk, mentünk előre, a hazaiak viszont masszívan őrizték az előnyüket, taktikusan tördelték a játékot, ahol csak lehetett húzták az időt. Persze ne ítélkezzünk, mi is ezt tettük volna… Az idő előrehaladtával, már minden mindegy alapon ment előre a csapat és bizony Tóth Norbi higgadtsága is kellet ahhoz, hogy ne kapjunk gól(oka)t. Helyzetünk alig, igazi ziccerünk pedig jóformán egy volt, de sajnos az is kimaradt, mezőnyfölényre pedig nem jár továbbjutás…

Ettől függetlenül nem lehet haragudni a srácokra, mert érzésem szerint harcoltak, küzdöttek becsülettel. Sajnos nyomtunk egy Ctrl+C – Ctrl+V-t a mándoki produkciónkra és ez Kalocsán ennyire volt elég…

Gratulálunk a Kalocsai FC-nek a továbbjutáshoz és sok sikert kívánunk a kupában és a bajnoki küzdelmekben egyaránt!

Hajrá Ibrány – mindörökké!

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kalocsai FC: Melcher, Zorván, Kollár (Pandúr), Dostyicza, Follárdt (Busa), Márkis, Mátyás, Szabó, Pintér, Hegedűs.

Edző: Kohány Balázs.

Ibrány SE: Tóth, Csáki, Somogyi, Pócsi, Majoros (Szabó), Balogh, Nagy, Kiss T., Kovács (Gergely, Kiss P.), Jeddi, Farkas.

Edző: Madalina György

Gólszerző: Pintér (49).

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.