Kupagyőztes! Kupagyőztes! Kupagyőztes!

Magabiztosan védte meg címét Ibrány csapata a Magyar Kupa Megyei döntőjében, ahol a szintén megyei I. osztályú Balkány csapatát verték a srácok 4:1-re.

 

 

Megyei Magyar Kupa-döntő

Balkányi SE - Ibrány SE 1-4 (0-1) Nyíregyházi Városi Stadion, 500 néző, v.: Paráda (Papp, Piskóczi).

Az immár negyedik Megyei Kupa-döntőt rendezték szerdán a nyíregyházi stadionban, amelyben a Magyar Kupa idei kiírásában legtovább jutott megyei csapatok, nevezetesen az Ibrány és a Balkány találkozott.

Néhány percnyi ismerkedést követően jött az (eső) első ordító ziccer, de Majoros lövését még hárította a balkányi védelem. A Somogyi fiúk ellen viszont tegnap nem volt orvosság!

Márkó bal oldalról megindulva nagyon higgadtan gurított a hosszúba, majd ő is és Nagy Dávid is kihagyta a kihagyhatatlant.

A félidő végére felbátorodott a balkányi csapat és egy életerős jobb oldali lövéssel jelezték, hogy ha nem gond, akkor ők is megtennék tétjeiket a kupáért.

A szünetet követően testben mindkét csapat a pályán volt, de fejben csak az ibrányi... Az első támadást sikerült gólra váltani - Csáki Józsi beadásából kinek másnak, mint Somogyi Márknak (a gólt végül öngólnak jegyzőkönyvezték, de ennyi bajunk legyen).

Balkányt megfogta a gól, az ibrányi henger pedig tovább zakatolt! Ismét egy jobb oldali beadás következett, amit Nagy Dávid hibátlanul küldött a hálóba.

Három gól előnyben egy picit leültünk, mint az iszap és egy védelmi megingást csak bekotort a balkányi csapat. Ezután nehéz percek következtek, balkányi kapufával, hiszen mindent egy lapra téve jött az ellenfél.

A kitámadó Mirgai legénység sorsát egy villámgyors kontra pecsételte meg, amikor is egy jobb oldali elfutást követő pontos beadást Somogyi Tibi vágott a léc alá.

Összességében teljesen megérdemelt ibrányi győzelmet láthatott a közönség. A balkányi csapat nem nagyon tudott mit kezdeni a hosszú, széles, és sima pályával...

Gratulálunk Balkány csapatának további sikereket kívánunk nekik, Potornai Márknak mihamarabbi gyógyulást, mi pedig skandáljuk büszén, hogy kupagyőztes, kupagyőztes, kupagyőztes!

https://szon.hu/sport/helyi-sport/az-ibrany-megvedte-cimet-a-kupaban-317...

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Balkányi SE: Tóth D. – Zagijev, Kiss R., Gelsi, Potornai (Takács), Csehil, Posta, Ohár, Lakatos, Tóth Z. (Onisziko), Huszár.

Edző: Mirgai László.

Ibrány SE: Tóth N. – Majoros (Kiss P.), Nagy D., Csáki (Szűcs), Somogyi T., Szabó (Vidoven), Gergely, Kovács (Farkas), Jeddi, Somogyi M. (Pápa), Pócsi.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Onisziko, illetve Somogyi M., Posta (öngól), Nagy D., Somogyi T.

Kiss Tamás: – Gratulálok a csapatnak. Úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést és szereztük meg a kupát, így méltóképpen fejeztük be az idényt.

Mirgai László: – A vereség ellenére minden dicséretet megérdemelnek a fiúk, meg becsületesen küzdöttek, helyzeteket dolgoztak ki, ebben az összeállításban ennyire voltunk képesek. Sajnos, mint korábban annyiszor, ezen a mérkőzésen is sújtott bennünket a sors, Potornai Márk súlyos térdsérülést szenvedett, kórházba kellett vinni.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.