Lehetne fordítva is!

A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizedik fordulójában Nagyecsedre látogatott csapatunk és igazságosnak mondható döntetlent játszott.

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Nagyecsed RSE – Ibrány SE  0–0 Nagyecsed, 200 néző, v.: Major O.

Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G. (Török S.), Zámbó K., Marinas (Papp Cs.), Nyíri Gy., Homann R., Bulyáki K., Bulyáki A. (Ádámszki R.), Kóka R., Dobos Z., Somlyai G. (Nyíregyházi G.).

Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Ibrány: Tóth N. – Majoros Á., Nagy D., Csáki J., Boros I., Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Somogyi M. (Farkas M.), Haburcsák K. (Viszokai K.), Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Kiállítva: Nyíri Gy. (88. perc).

Ifi: 6–2.

Ádámszki Róbert: – A játék képe és a helyzetek alapján igazságos döntetlen született. Addig nehéz lesz előrelépni, amíg nem tudunk gólt szerezni. A szereplésünk ellenére is a végig kitartó nagy elnökünknek, Fodor Andrásnak az egész csapat boldog születésnapot kíván!

Kiss Tamás: – A meccs összképe alapján igazságos a döntetlen. Az első félidőben nekünk, a második elején a hazaiaknak volt két nagyobb lehetősége. A meccs végén megint mi domináltunk, de ma, sajnos, a kapufáról kifelé pattant a labda, a gólvonalról is tisztázni tudott az ellenfél. Aminek örülök, kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót és újra láttam a tüzet és az alázatot kilencven percen keresztül a fiúkon.

További eredmények:

Kemecse–Nagyhalász 1–3 (0–0)
Baktalórántháza–Újfehértó 3–2 (1–2)
Mátészalkai MTK–Nyírmeggyes 1–1 (0–0)
Austria Juice-Vásárosnamény–Balkány 4–0 (3–0)
Mándok–Tarpa 1–0 (1–0)
Fehérgyarmat–Nyírgyulaj 5–1 (1–1)
Kisvárda II.–Tiszakanyár 6–2 (1–0)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.