A lelkesedés mindent vitt!

A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulójában Újfehértót láttuk vendégül, és nagyon szívélyes vendéglátónak bizonyultunk...

 

 

Ibrány SE – Újfehértó SE 0–2 (0–0) Ibrány, 300 néző, v.: Bíró Cs.

Az újfehértói csapat lelkesedésben sokkal-sokkal többet nyújtott. Esélyünk sem volt... Ha valamit fel kellene eleveníteni az elmúlt időszakból, az a vendégcsapat által bemutatott mindent legyűrő lelkesedés.

Somogyi Tibinek mihamarabbi gyógyulást!

És még két momentum... Hazai pályán kb. 5 db "Hajrá Ibrány! felkiálltás 90 perc alatt... A vendégszurkolók -nem szomjas állapotban- ebben is felülmúltak bennünket. És a meccs végi balhé... Nos, a játékosok és a játékvezető öltözőbe vonulását meg kell várni tisztelt vendégszurkolók, mert elhisszük, hogy mindenki a csapat játékosa, csak éppen nem voltak beírva a jegyzőkönyvbe...

Mindezektől függetlenül megérdemelt vendéggyőzelem.

Nyírmeggyesen lehet javítani.

Sikerekben (és a néha becsúszó) kudarcokban hajrá Ibrány - mindörökké!

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Kopasz J. – Bernáth M. (Kovács G.), Majoros Á. (Pápa S.), Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Viszokai), Gergely B., Jeddi B., Somogyi M., Farkas M., Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Újfehértó SE: Gégény B. – Kerecsen J. (Tóth E.), Csizmarik Á., Seres K. (Marinka Á.), Petics Gy. (Boros M.), Dénes K., Mogyorósi Á. (Tóth Sz.), Zámbó D., Daróczi P., Pallai B., Szigeti V.

Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Mogyorósi Á., Boros M.

Kiállítva: Kovács G. (82. perc).

Ifi: 1–6.

Kiss Tamás: – Először is reméljük, hogy Somogyi Tibor sérülése nem annyira súlyos, mindenesetre mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! Másodsorban pedig gratulálok az Újfehértónak, megérdemelten szerezte meg a három pontot.

Piskóti Zsolt: – Edzői karrierem legnagyobb győzelmét arattuk. Köszönöm a srácoknak óriási élmény ilyen emberekkel együtt dolgozni. További sok sikert a barátság örök! Tibike gyógyulj meg!

További eredmények:

Mándok–Kisvárda II. 5–2 (3–0)
Fehérgyarmat–Kemecse 5–2 (2–2)
Mátészalkai MTK–Nagyhalász 0–3 (0–1)
Nagyecsed–Tiszakanyár 2–0 (0–0)
Nyírgyulaj–Nyírmeggyes 4–2 (2–1)
Tarpa–Balkány 5–2 (0–1)

A Vásárosnamény–Baktalórántháza mérkőzést szeptember 18-án játsszák.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.