A múlt emlékei szavakba öntve 4

Februárban ismét nosztalgiázhattak ez érdeklődők a helyi művelődési központ helytörténeti sorozata, a "Múlt emlékei szavakba öntve" újabb előadásán, ahol Kató Antal mesélt az általános iskola történetéről.

 

Az ezúttal is nagy érdeklődés mellett megtartott rendezvényen települsünk nyugdíjas pedagógusa, egykori tűzoltó parancsnoka Kató Antal nosztalgiázott a hallgatóságnak a helyi általános iskola történetéről.

A február 5-én 17 órától megtartott rendezvényen újfent derűsen, sztorikkal bőven fűszerezve ismerhette meg a hallgatóság a helyi általános iskola és úgy általában a helyi iskolai oktatás történetét. Persze nem maradhattak el a legendás nyári táborok emlékeinek felidézése sem.

 

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.