Madalina György az év edzője

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága kedden tartotta hagyományos díjátadó ünnepségét, amelyen a 2017-es év legjobbjainak járó elismeréseket adták át és ahol Madalina György átvehette a Legjobb felnőtt edző díjat!

 

Baracsi Endre, a megyei közgyűlés alelnöke, Szalacsi Árpád elnök és Kvaka Árpád igazgató jelenlétében nyolc kategóriában hirdettek győztes, míg a tavaly elhunyt vásárosnaményi edző, Farkas Béla posztumusz díjban részesült, amit özvegye vett át.

– Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy díjazzuk azokat, akik kiemelkedő teljesítményükkel öregbítik a megyei labdarúgás hírnevét – vezette fel az eseményt Szalacsi Árpád. – Egyúttal a gyerekek, az utánpótlás számára is pozitív példaként szolgálnak, alátámasztva a futball közösségformáló erejét. A tavaszi szezon éppen csak megkezdődött, én pedig mindenkinek nemes küzdelmet kívánok.

Nem mellesleg, a naményiak egy másik „fronton” is érintve voltak, Lizák Bencét ugyanis a 2017-es esztendő legjobb megyei játékosának járó címet érdemelte ki. Külön említésre érdemes, hogy Madalina György két együttessel, tavasszal még a Rakamazzal, míg ősszel már az Ibránnyal domborított, nem véletlenül ítélték neki az év edzőjének járó titulust. A szakvezető látott már egy és mást a pályán, a sztorikból egyenesen kifogyhatatlan, így a társaságában ülők egy percig sem unatkoztak.

Aztán, persze – félig viccesen – elhangzott a jövőre ugyanitt, és ki tudja, talán a most kitüntettek között akad olyan, akinek kerek tizenkét hónap múlva ismét jelenése lesz a rendezvényre.

Díjazottak

Legjobb férfi labdarúgó: Lizák Bence (Vásárosnamény)
Legjobb utánpótlás labdarúgó: Ari Attila (Várda SE U17, majd Mándok VSE felnőtt)
Legjobb labdarúgócsapat: Sényő-Carnifex FC
Legjobb utánpótlás labdarúgócsapat: Vámosoroszi KSE U19
Legjobb felnőtt edző: Madalina György (Rakamaz, Ibrány)
Legjobb utánpótlás edző: Csonka Gábor (Arany Sárkány Focisuli Nyírbátor)
SZSZB labdarúgásáért díj: Domokos János
Év aktívája, Kocsis Sándor-díj: Németh Károly
Posztumusz díj: Farkas Béla

(Forrás: SZON)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.