Maradt a 40...

Tiszakanyár jött, látott, és célfutballal elvitte a három pontot. Fájó vereség... Egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni egy két lábbal, két kézzel, foggal-körömmel védekező csapat ellen.

 

 

Ibrány SE - Tiszakanyár SE 0-1 (0-0). Ibrány, 300 néző, v.: Sipos.

Az első játékrészben megvoltak a ziccerek, de szokás szerint kimaradtak. A második félidőben gyakorlatilag egykapuztunk, de egy Majoros Ádi által jegyzett fejesen kívül nem sok veszélyt jelentettünk a mezőny talán legalacsonyabb és legfiatalabb kapusára.

A vége felé (törvényszerűen) a vendégek kihasználták az egyetlen védelmi megingást...

A vereség ellenére nincs ok haragudni a srácokra. Hajtottunk, küzdöttünk - ma ez ennyire volt elég. Sérülésektől tizedelten, gyakorlatilag 11 játékossal toljuk hetek óta. Várható volt, hogy előbb-utóbb botlunk. Veszíteni senki nem szeret, de nézzük a jó oldalát! Egyetlen szurkoló sem fogja leharapni a fejeteket és remélhetőleg ezzel a pofonnal lekerült a játékosokról a hosszú ideje tartó veretlenség nyomasztó súlya. Szóval, fel a fejjel srácok! A fociban az a jó, hogy jön a következő forduló, ahol lehet javítani!

Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Félegyházi, Majoros, Balog G., Kiss T., Csáki, Somogyi (Pápai), Szabó, Kovács, Jeddi, Somogyi, Pócsi.

Edző: Madalina György.

Tiszakanyár SE: Takács, Tóth N., Bodnár, Vicickó (Varga), Illés, Csáki R., Horváth (Nagy Á.), Soós (Matisz), Csáki P., Jánvári, Rézinger (Pukis).

Edző: Csáki Róbert.

Gól: Pukis.

Ifi: 9-1.

Madalina György: – Várható volt, hogy előbb-utóbb ki fogunk kapni, minden sorozat megszakad egyszer. Megvoltak a helyzeteink, de nem tudtunk élni velük, ellenfelünk ezt megbüntette. Gratulálok nekik.

Csáki Róbert: – Nagyon sokat tettünk ezért agyőzelemért, nemcsak ma, hanem az elmúlt hetekben is. Lehet, hogy szerénységnek hangzik, de nekünk továbbra is a bennmaradás a célunk, holnaptól ismét van mire szerénynek lennünk. További sok sikert az Ibránynak.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.