Megye III-as segítség

A viharos szél és zuhogó eső ellenére nagyot küzdött az ibrányi csapat, akik megmentették az egyik pontot, amelyre most égető szükség van. Pótolták a februárról elhalasztott Nagyecsed elleni mérkőzést.

 

 

Ibrány–Nagyecsed 3–3 (1–1) Ibrány, 150 néző, v.: Losonczki F.

A zord idő, és a szokatlan mérkőzésnap rányomta a bélyegét mind a nézőszámra, mind a játékra. Becsületére legyen mondva a hazaiaknak, nekimentek a rutint és néhány plusz kilót jegyző ecsedi játékosoknak, de a vezető gólt ismét csak az ellenfél szerezte meg egy kispályás góllal. Flavio viszont feltatláta a spanyolviaszt és sok-sok méterről megengedett lövése utat talált az ecsedi kapuba. Hajtottak, küzdöttek a srácok, de látszik, hogy sok meló lesz még ezzel a csapattal Opre mesternek, ha az áhított célt, a bentmaradást meg akarják valósítani.

A második kapott gól is hű tükre volt az eddigi ellenfeleink által szerzett góloknak. Felesleges és értelmezhetetlen labdavesztés - gól. Ha ezeket az amatőr hibákat csak 50%-kal csökkentenénk...

Szerencsére Engi meglőtte a forduló (és talán a saját pályafutása) legszebb gólját, amire a sokat látott Makó is csak elismerően csettinthetett. Továbbra is kiegyenlített játék folyt a pályán, annyi szépséghibával, hogy az aljas, sportszerűtlen momentumokért nem ment a szomszédba a vendégcsapat, a játékvezetésnek meg valószínűleg az eső a szemébe csaphatott...

Közeledett a mérkőzés vége, amikor Nagyecsed ismét megszerezte a vezetést. A vendégszurkolók kárörvendése és a hazai drukkerek lehangolódása közepette mindent egy lapra téve megpróbálta a lehetetlent Ibrány csapata: a nyugdíjazás előtt álló ecsedi csapatnak gólt lőni. Gyakorlatilag már a szertáros is csatárt játszott, amikor az utolsó pillanatban a megye III-as csapatból reaktivált Tóth nem teketóriázott és egy lecsorgó labdát a hálóba vágott. A nagyecsedi különítménynek pedig eljött a kijózanodás (értsd szó szerint) pillanata a lelátón.

Nem szokásom, de ki kell emelni a csapatból Bereczki, Flavio, Kiss pályán mutatott teljesítményét, de dícséret illet minden hazai játékost. Aki most egy picit haloványabb volt, az ne keseredjen el, hanem szedje össze magát, mert találtunk egy ösvényt, ami elvezethet a bentmaradáshoz. Ebből a mérkőzésből erőt kell merítenetek fiúk, mert történjen bármi, Ibránynak a megye I-ben a helye, és ezt nektek kell elérnetek. Hajrá Ibrány!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány: Menyhárt N – Berecki S., Esze B., Kiss P., Flavio, Engi D., Nagy N. (Tóth Zs.), Vidoven M., Kovács G., Vinicius, Boros M.

Edző: Opre Mihály.

Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Marinas, Ascsillán L. (Bulyáki K.), Homann R., Bulyáki A. (Nyíri Gy.), Czifrák R., Somlyai G., Pócsi B., Sarkadi G., Nyíregyházi G.

Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Gól: Flavio, Engi D., Tóth Zs., illetve Nyíregyházi G. 2, Zámbó K.

Ifi: 2–4.

Opre Mihály: – Nagyon küzdelmes mérkőzésen úttörő gólokat kaptunk, ha ezeket el tudjuk kerülni a folytatásban, egyenesbe jövünk.

Ádámszki Róbert: – Le a kalappal a fiúk előtt. Mindent megtettünk a győzelemért, sajnos, ahogy mostanában rendszeresen, ezúttal sem volt szerencsénk.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.