Mindent köszönünk Mester!

A ma esti tréning előtt hivatalosan bejelentették: Madalina György távozott Ibrányból, a megyei első osztályú futballcsapatot Kiss Tamás játékos-edző irányítja a folytatásban.

 

 

Tény és való, hogy a bajnoki cím megszerzésére is esélyesnek tartott együttes négy tavaszi fellépése közül mindössze egyet tudott megnyerni – a sereghajtó Tiszavasvári ellen. Miközben előbb Balkányban, legutóbb pedig Nagyecseden vereséget szenvedett, a Tarpán elért döntetlennel teljes a kép. Mindezek után döntöttek az edzőváltásról az ibrányi egyesület vezetői. A ma esti tréninget már Kiss Tamás vezényelte, akinek nem lesz idegen a feladat: korábban ugyancsak kettős szerepkörben, játékos-edzőként dolgozott a megyei másodosztályban érintett Újfehértónál.

A Tisza-parti gárda jelenleg ötödik a tabellán, hátránya hat pont a listavezető Mándokkal szemben. A történet pikantériája, hogy a két csapat a következő fordulóban éppen egymással csap össze – Ibrányban. (Forrás www.szabolcsfociinfo.hu)

Madalina György Rakamazról tette át székhelyét a megye II-be kiesett ibrányi csapathoz 2017-ben. Vezetésével szárnyalni kezdett az új alapokra helyezett ibrányi labdarúgás. Veretlenül hódítottuk el a bajnoki címet, rekordmennyiségű lőtt góllal jutott vissza a csapat a megyei I. osztályba. Elhódítottuk a Magyar Kupa megyei selejtezőjének járó serleget és emlékezetes kupakalandokban volt részünk. A teremtorna első helyekről már nem is szólva!

Mindent köszönünk Mester! További szakmai sikereket kívánunk!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.