Nekünk 8!

Magabiztosan gyűjtötte be a három pontot városunk labdarúgó csapata Kállósemjénben. Imponáló gólkülönbséggel sikerült abszolválni a tudásbeli különbséget a katasztrofális minőségű pályán.

 

 

Kállósemjén SE – Ibrány SE 0–8 (0–2) Kállósemjén, 200 néző, v.: Híres T.

Bátran kezdett a hazai csapat, de az egész mérkőzésen érződött, hogy csak idő kérdése az első vendéggól. Az eddig megszokott megye II-es forgatókönyvek szerint zajlottak az események: kb. fél órán át bírta a hazai csapat a vendégek tempóját, majd elkezdődött a gólszüret. A győzelem ilyen mértékben is teljesen megérdemelt, bár az objektív tudósításhoz az is hozzátartozik, hogy 11-est hagytunk ki és néhány gólt nem adtak meg nekünk les címén, de bizonyára rászorultunk a játékvezetői segítségre... :) Sok sikert Kállósemjénnek!

Szerdán a Balkány elleni kupamérkőzés már más tészta lesz! Hajrá Ibrány!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kállósemjén: Árpád J. – Mészáros Á. (Hornyák Gy.), Marozsán Zs., Kóth Á., Sándor K., Mészáros T., Mészáros M. (Lábas P.), Docsa I. (Jávor N.), Leka A. (Kerekes M.), Ruszinkó B., Vass D. (Marozsán M.).

Játékos-edző: Mészáros Ákos.

Ibrány: Szobonya G. – Kiss P. (Gergely B.), Deme A., Farkas M., Majoros Á., Kiss T., Csáki J., Szabó M. (Vidoven M.), Kovács G. (Tóth Zs.), Jeddi B., Somogyi M. (Dajka Z.).

Edző: Madalina György.

Gól: Kovács G. 2, Deme A., Majoros Á. (11-esből), Tóth Zs., Kiss T. (11-esből), Farkas M., Csáki J.

Ifi: 6–4.

Mészáros Ákos: – Gratulálok a vendégcsapatnak, megérdemelten nyert. Viszont úgy gondolom, nem szorulnak játékvezetői segítségre.

Madalina György: – Bármennyire is furcsa, tartottam ettől a mérkőzéstől. Nem is az ellenfél, hanem a pálya miatt. Az én szememben a kállósemjéni játékosok hősök, mert nekik hétköznapokon ezen a pályán kell gyakorolni. Sok csapat meg fog még szenvedni Kállósemjénben.


 

Megye III. osztály Szabolcs Csoport

Ibrány SE II. - Nyírtura FC 0:0. Ibrány, 150 néző, vezette: Nemcsik (Hegyes, Aranyos).

Sokan gólkirályok lehettek volna a hazaiak közül...

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE II.: Rutkai, Kató, Balogh (Bertók), Report(Katona), Tóth (Ferenczi K.), Viszokai, Rost (Séra), Tilki, Hadászi, Kiss (Bészély)

http://adatbank.mlsz.hu/match/46/16/16973/3/1252387.html

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.