Nyári diákmunka

Ibrány Város Önkormányzata „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci programot indít 2017. évben is. A program célcsoportjába azok a fiatalok tartoznak, akik

 

nappali tagozaton tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok, a program kezdő időpontjában betöltötték 16. életévüket, de a program befejezésekor sem töltik még be a 25. életévüket, foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek, vállalják közvetítést kérőként nyilvántartásba vételüket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályánál (Munkaügyi Központnál).

A program keretén belül biztosított munka időtartama legfeljebb 2 hónap, ami  maximum napi 6 órás foglalkoztatást jelent,  az alábbiak szerint:

  • A munkavégzés kezdő időpontja: leghamarabb  2017. július 1.
  • A munkavégzés befejező időpontja: maximum 2017. augusztus 31.

Munkabér: minimálbér illetve a szakképzettséget igénylő munkakörben a garantált bérminimum időarányos hányada (95.625,-Ft/hó, ill. 120.750,-Ft/hó)

Végzendő munka jellege: Minden diákmunkásnál elvárás, hogy a kertészetben is végezzen legalább 1 hét időtartamban aktuális, szezonális munkát, egyéb tekintetben az önkormányzat és intézményeinél történik a további munkavégzés.

Jelentkezési határidő: 2017. június 28. (szerda) 12 óra GAMESZ-nál (Ibrány Liliom utca 2.sz.)

Érdeklődni, további részletesebb információk: GAMESZ-ban (Ibrány Liliom utca 2.sz.) személyesen, illetve a 42/200-105 telefonszámon Bakosi Lászlóné ügyintézőnél lehet.

Berencsi Béla
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.