Pályázati felhívás

Figyelem! Ibrány Város Képviselő-testülete 2020 évtől kezdőden meg kívánja újítani a Szép Környezet Díj megjelenését, melynek érdekében pályázatot ír ki látványtervek készítésére.

 

 

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a város esztétikai megjelenésének fejlesztését  szolgáló 1/20008 (II.01.) önkormányzati rendeletével alapította a Szép Környezet Díjat, annak érdekében, hogy elismerését fejezze ki azoknak az  ibrányi ingatlantulajdonosoknak, ingatlan használóknak akiknek az ingatlana a  környezetéből  ízléses esztétikai megjelenésével, parkosítottságával, virágosítottságával és folyamatos, egyenletes gondozottságával az átlagból kitűnik, s a környezetének példaként szolgálhat.

A díjazás eredményeként eddig a díjazottak  egy 14 X 19,5 cm nagyságú, álló téglalap alakú sötétkék   szegéllyel díszített, halványkék alapon napraforgókat ábrázoló egyedi készítésű tűzzománc táblát kaptak, melyen felül félkör alakban a „szép környezet” felirat szerepelt, alatta az aktuális (odaítélés éve) évszámmal.

A Képviselő-testület 2020 évtől kezdőden meg kívánja újítani a Szép Környezet Díj megjelenését, melynek érdekében pályázatot ír ki látványtervek készítésére.

A díj arculatának megújítására bárki pályázhat látványterv készítésével  14 x 19,5 cm méretben.

Technika: Szabadon választott grafika és festőtechnika alkalmazásával (grafit, tempera, filctoll, pasztell, akvarell, stb.).

Nevezési feltételek:

Egy pályázó legfeljebb 3  alkotással pályázhat.

A pályamunkákon kérjük az alábbi adatokat feltüntetni:

- a pályázó neve, lakcíme  (18 év alatti pályázó esetén:  életkora,  a törvényes képviselő neve, lakcíme)

A pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg  hozzájárul ahhoz, hogy alkotását – amennyiben az lesz a nyertes alkotás - az önkormányzat a Szép Környezet Díj arculati megjelenéseként használja fel.

Beküldési határidő: 2020. március 13. (péntek) 12.00 óra.

A pályaművek az Ibrányi Polgármesteri Hivatalban adhatók le személyesen, vagy akár postai úton is beküldhetők. Cím: 4484. Ibrány, Árpád utca 5-7.sz.

A beérkezett pályaművek közül Ibrány Város Képviselő-testülete  2020. márciusi ülésén választja ki a nyertes pályázatot,  ami a Szép Környezet Díj új arculataként fog megjelenni 2020. évtől kezdődően.

Díjazás: a nyertes pályamű készítője pénzjutalomban részesül.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.