Piac és vásár

Ezúton tájékoztatom Ibrány lakosságát, hogy a városban az Ady utcai napi piac nyitva tarthat, s ott az árusok és a vevők az orrot és szájat  eltakaró maszk, sál/kendő használatával  és az 1,5 méteres védőtávolság megtartásával tartózkodhatnak. Május második vasárnapján, május 10-én vásár kerül megtartásra, amit a május 4-étől hatályos kijárási korlátozások vidéken történő enyhítése lehetővé tesz.

 

A saját és családja érdekében a 65. életévüket betöltött személyek a piacok nyitvatartási idején belül 10:00 óra és 12:00 közötti időintervallumban látogathatják az előírások (maszk, védőtávolság) egyidejű betartásával. Ebben az idősszakban ezen korosztály kivételével a piacon csak a  foglalkoztatottak, őstermelők, árusok tartózkodhatnak.

A Nyitvatartási időn belül az itt megjelölt időtartam kivételével az egyéb korosztály számára a piac látogatása a fenti előírások betartása mellett megengedett.

A szabályok betartásáért a piac üzemeltetője a felelős.

Ibrányban május második vasárnapján, május 10-én  vásár kerül megtartásra, amit a május 4-étől hatályos kijárási korlátozások vidéken történő enyhítése lehetővé tesz.

A vásár helye : Ibrány Lehel utcát és Ady utcát összekötő utca, közterület (lapos).

A vásár területén mind az árusoknak, mind a látogatóknak, vásárlóknak kötelező az  orrot és szájat  eltakaró maszk, sál/kendő használata  és az 1,5 méteres védőtávolság megtartása. A vásárban tartózkodni csak  a fenti előírások betartásával megengedett.

A saját és családja érdekében a 65. életévüket betöltött személyek a vásárban 10:00 óra és 12:00 közötti időintervallumban tartózkodhatnak az előírások (maszk, védőtávolság) egyidejű betartásával. Ebben az idősszakban ezen korosztály kivételével a piacon csak a  foglalkoztatottak, őstermelők, árusok tartózkodhatnak.

Az előírások betartását a helyi polgárőrség is ellenőrizni fogja, ezért kérem azok fegyelmezett betartását saját maguk és mások egészségének megóvása érdekében!

Trencsényi Imre
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.