Ránk nézve hízelgő...

Szombaton nekünk még talán soha... A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójában Mátészalkát fogadtuk és ez az eredmény ránk nézve hízelgő.

 

 

Ibrány SE – Mátészalkai MTK 1–2 (0–0) Ibrány, 200 néző, v.: Paráda.

A gyenge első félidőt egy mátészalkai 11-es "zavarta" meg, amit Tóth Norbi bravúrral fogott. És aki itt azt hitte, hogy most már hajrá, az nagyot csalódott. A második játékrészben folytattuk az elsőben bemutatott ötlettelen, átütőerő nélküli küszködést. Valami égi csoda folytán mégis megszereztük a vezetést, de a lőtt gól bennünket zavart meg. Mielőtt még a bab is hús lett volna, Szalka gyakorlatilag azonnal egyenlített, majd kihagyott kb. 4 ziccert. Elfáradtunk, szenvedtünk, párharcokat vesztettünk. A vendégek teljesen megérdemelten megszerezték a vezetést és sokat elárul a mutatott teljesítményünkről, hogy a meccs legjobbja Tóth Norbert volt... Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B. (Szabó M.), Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Pápa Sz. (Pápa S.), Gergely B., Kovács G. (Kiss P.), Jeddi B., Haburcsák K.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Mátészalkai MTK: Görbe F. – Varga M., Szabó D., Szántó Z. (Molnár), Sarkadi G., Feier D., Farkas Z. (Ötvös Sz.), Botos D., Gergely M. (Makó P.), Bodó L., Mos.

Játékos-edző: Botos Alexandru.

Gól: Somogyi T., illetve Farkas Z., Feier D.

Kiss Tamás: – A tavaszi szezon leggyengébb játékával rukkoltunk elő, de ezek is mi vagyunk. Az a bosszantó, hogy tudtuk az ellenfél erősségeit, mégis elkövettük azokat a hibákat, melyekből gólokat kaptunk. A második félidő alapján sajnos, azt kell mondjam, a Szalka rászolgált a három pontra.

Botos Alexandru: – Úgy gondolom, nagyon jó meccset „csináltunk” ma, a csapat több helyzetet kidolgozott egy nagyszerű ellenféllel szemben, így megérdemelten győztünk. Nagy gratuláció jár az egész csapatnak, sok sikert az Ibránynak!

További eredmények:

Nyírgyulaj–Austria Juice-Vásárosnamény 1–1 (0–1)
Nagyecsed–Újfehértó 2–1 (1–0)
Nyírmeggyes–Nagyhalász 3–3 (1–1)
Kemecse–Tarpa 1–1 (0–0)
Csenger–Balkány 3–1 (0–1)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.