Rangos sportszakmai elismerések

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatósága megtartotta hagyományos ünnepi rendezvényét, amelyen az elmúlt év legjobbjait díjazták. Az ibrányi labdarúgás két díjjal gazdagodott!

 

A nyíregyházi eseményen Szalacsi Árpád elnök, Kvaka Árpád igazgató, valamint Baracsi Endre és Nagy Miklós társadalmi elnökségi tagok jelenlétében nyolc kategóriában nevezték meg a 2018-as esztendőben kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokat, csapatokat, edzőket; továbbá átadták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye labdarúgásáért/dr. Szabolcsi József díjat is.

Az Ibrány SE - nyugodtan mondhatjuk, hogy teljesen megérdemelten - két elismeréssel gazdagodott. Kiss Tamás lett az Év labdarúgója, míg a megyei első osztályú futballcsapat az Év férfi csapata címet érdemelte ki.

A Nyírgyulajt irányító Lukács Tibort eredményes munkáját ugyancsak díjazták, nem mellesleg a tréner magasan vezeti a jelenleg a megyei „élvonalban” dolgozó trénerek listáját abban a tekintetben, hogy adott csapatnál ő ül a legrégebben a kispadon. Mégpedig idestova tizenegy esztendeje vezényli a Gyulajt.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság díjazottjai:

A legjobb férfi labdarúgó: Kiss Tamás (Ibrány SE)

A legjobb utánpótláskorú: Starosta Dávid (Nyíregyháza Spartacus, Spartacus 1928)

Férfi csapat: Ibrány SE

Utánpótlás csapat: Újfehértó U 19

Férfi edző: Lukács Tibor (Nyírgyulaj)

Utánpótlás edző: Majoros Imre (Vásárosnamény DSE)

Női egyesület:Nyírség NSC

Év aktívája- Kocsis Sándor díj: Benkő Róbert

A megye labdarúgásárt – Dr. Szabolcsi József díj: Neumann Gábor.

Gratulálunk!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.