Rendkívüli nyitvatartás

Az Európai Parlamenti választások időpontját Áder János köztársasági elnök úr 2019. május 26-ára tűzte ki. A választások lebonyolításának alapvető feltétele, hogy a választásra jogosultak élni tudjanak szavazati jogukkal, amelyet csak a jogszabályokban előírtak szerinti érvényes okmányok birtokában tehetnek meg.

 

Ebből kiindulva, lehetőséget kell biztosítani arra, hogy a szavazáshoz szükséges, érvényét vesztett okmány pótolható, beszerezhető legyen a kormányablakokban.

A korábbi választási időszakok során kialakított jó gyakorlat folytatása érdekében az Ibrányi Járási Hivatal Ibrányi /4484 Ibrány, Hősök tere 3./ és Nagyhalászi /4485 Nagyhalász, Arany J. u. 9./ Kormányablaka az Európai Parlamenti választások napját megelőző napon, azaz 2019. május 25-én szombaton 8 és 14 óra között, valamint a választás napján, azaz 2019. május 26-án vasárnap 6 órától 19 óráig nyitva tart.

A rendkívüli nyitva tartás ideje alatt kizárólag a személyazonosításra szolgáló okmányok cseréjére és átvételére irányuló ügyintézés történik!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.