Romanap

A Városligetben október 5-én került megrendezésre, immár 7. alkalommal a helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében az ibrányi Romanap, ahol színpadi programokkal és vendéglátással vártak minden érdeklődőt a szervezők.

 

Az ünnepélyes megnyitó keretében Balogh János a helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke köszöntötte a rossz idő ellenére is népes számban kilátogató jelenlévőket. Kiemelte, hogy a rendezvény évek óta a helyi roma és magyar lakosság békés helybenélésének szimbóluma.

Sztárvendégekből idén sem volt hiány, hiszen fellépett Gino, Farkas Pisti és barátai, Dankó Szilvia és LL. Junior, valamint számos ad hoc módon alakult hagyományőrző tánccsoport.

Az idei Romanap egy nagyszabású tűzijátékkal ért véget.

Köszönet minden kilátogatónak, valamint a helyi gyerekcsoportoknak és a meghívott fellépőknek, akik műsorukkal emelték a rendezvény nívóját!

Külön köszönet Berencsi Bélénénak, Kovács Ferencnek, Márkus Ferencnek, Imre Dezsőnek, Móré Zoltánnak, Czaga Sándornak, Plósz Bélának, Puskás Gyulának, Kulcsár Sándornak, a GAMESZ dolgozóinak, az Ibrányi Polgárőrségnek, a helyi rendőrőrsnek és mindenkinek, akik a legcsekélyebb módon is támogatta a rendezvényt!

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/romanap#

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.