Tájékoztató az iskolakezdési támogatások kifizetéséről

Ezúton tájékoztatjuk az érintett lakosságot, hogy az önkormányzati beiskolázási támogatások kifizetése augusztus 28-ával megkezdődött. Augusztus 28-án és 29-én azon jogosultak részére kerül a támogatás kifizetésre, akik július 31. napjáig leadták a kérelmüket.

 

A támogatás odaítéléséről határozat született melyek kézbesítésre kerültek a kérelmezők részére, s abban a kifizetés időpontja (készpénzes kifizetés kérése esetén) megjelölésre került. Akik július 31. napjáig kérték a támogatást és folyószámlára utalást jelöltek meg a kifizetés módjaként, azok  számára legkésőbb augusztus 30-ával átutalásra kerül a támogatás.

Az augusztus 1. napját követően benyújtott kérelmek feldolgozása még folyamatban van, ezért ezen kérelmezők részére szeptemberben fog történni a kifizetés, melynek időpontjáról a megállapító határozatból illetve külön közleményben is értesülnek majd az érintettek.

A kérelmek feldolgozása - tekintettel azok magas számára,-  jelentős plusz  munka-terhet jelent, de folyamatosan történik, azonban kérjük szíves türelmüket!
Ismételten tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a kérelem benyújtható egészen az év végéig, s a  jogosultsági feltételek megléte esetén az megállapításra, s kifizetésre fog kerülni.

Bakosiné Márton Mária
jegyző

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.