A tavasz eddigi legszenzációsabb 43 perce

Csak azok az első percek ne lennének... Hatalmas küzdelemben léptük át a saját árnyékunkat a rendkívül jó támadófocit játszó Vásárosnamény ellen. Nyírgyulaj és Mándok is botlott a célegyenesben. A Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulóját játszották a hétvégén.

 

Ibrány SE – Vásárosnamény SE 3–2 (0–1) Ibrány, 300 néző, v.: Bíró Cs.

Gyásszünettel kezdődött a mérkőzés. Berencsi Miklósra a hazai mérkőzések rendezőjére és Novák Dávidra a csapat egykori játékosára emlékezett a népes szurkolótábor. Emléküket megőrizzük.

Már 2:0-ra vezetett az ellenfél, amikor nekikezdtünk annak a focinak, aminek nem lehetett más végeredménye csak a győzelem! Akarat, összeszorított fogak, padlóról felállás, küzdelem, meg nem adott 11-es, érthetelen hazai kiállítás - a tavasz 43 percét mutatták be az ibrányi csapat játékosai. Hatalmas respect és gratuláció srácok! Csáki Józsinak mihamarabbi gyógyulást! Sok sikert Vásárosnaménynak!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Félegyházi V. – Majoros Á., Nagy D., Csáki J. (Vidoven M.), Somogyi T., Szabó M. (Kiss T.), Gergely B., Kovács G., Somogyi M. (Kiss P.), Farkas M., Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Vásárosnamény SE: Kardos Z. – Géczi I., Nagy D., Illés P., Tóth T., Deskó D., Filep R. (Nagy M.), Bancsi G., Lakatos I., Schmidt P., Németh G.

Edző: Dudás Zoltán.

Gól: Somogyi T., Nagy D., Somogyi M., illetve Schmidt P. 2.

Kiállítva: Pócsi B. (62. perc), illetve Lakatos I. (72. perc).

Ifi: 1–4.

Kiss Tamás: – Mérhetetlenül büszke vagyok a játékosokra, null kettő után olyan akarást „vittünk ki” a pályára, ami csak győzelemmel párosulhatott. Egy rendkívül jó Naményt sikerül legyűrni, ami duplán értékessé teszi a sikert.

Dudás Zoltán: – Nagy iramú, változatos mérkőzésen volt itt minden, kapusbravúrok, ziccerek, kapufák, gólok… Szerintem ugyanúgy nyerhettünk volna, mint az Ibrány, mivel kettő nullra vezettünk, legalább az egy pontra rászolgáltunk volna.

További eredmények:

Mátészalka-Nyírgyulaj 2-2 (0-2)
Nagyecsed-Tiszavasvári 4-0 (1-0)
Fehérgyarmat-Tarpa 1-3 (1-1)
Baktalórántháza-Nagyhalász 2-3 (2-1)
Tiszakanyár-Kisvárda II. 2-2 (1-1)
Balkány–Mándok 1–0 (0–0)
Gyulaháza–Csenger 3–1 (1–1)

https://adatbank.mlsz.hu/match/49/16/19013/27/1354634.html


 

Tovább folytatja veretlenségi szériáját az Ibrány SE II. csapata!

Székelyi SE - Ibrány SE II. 1:6 (1:2) Székely, 100 néző. Vezette: Sási (Szopkó, Sipos)

A hazaiak ráijesztettek a vendégekre, akik viszont hamar helyreállították a papírformát. A győzelem ilyen arányban is megérdemelt, sőt jelentős gólarányjavítás is lehetett volna.

Ibrány SE II.: Vattai, Lóczi Rost Bence, Boros, Ferenczi K., Ferenczi T., Viszokai, Rost Bálint, Papp, Hadászi, Kiss.

Ibrányi gólszerzők: Ferenczi T. (3), Viszokai (2), Ferenczi K.

Hajrá Ibrány - mindörökké!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.