Városi nőnapi rendezvény

Az előző évek hagyományaihoz híven idén is teltházas műsor keretében köszöntötte a városvezetés az ibrányi nőket az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum színháztermében március 8-án, pénteken, 17 órától.

 

A moderátori bevezetőt követően Trencsényi Imre alpolgármester köszöntötte a megjelent hölgyeket.

Ezt követően élőzenés-táncos-komikus műsorral kedveskedtek a szervezők a jelenlévőknek. Fellépett: Kovács László, a Szabolcs úti óvodások (felkészítők: Mátyásné Imre Andrea és Németh Franciska óvodapedagógusok), Puskás Gábor, Jármi Miklós, Bakti László (a produkciókban hangszereken közreműködtek: Kulcsár Sándor billentyűs hangszerek és Puskás Gyula gitár), a Gold Dance Group tánccsoportjai (felkészítő: Szanyi Annamária táncpedagógus), Fejes Edina, Márczi Panna (felkészítő pedagógus: Dajka András), a Két koma, az ILMKS moderntánc-csoportja (koreográfus: Ámik János) és a Mellékhatás című bohózattal Fejes Edina, Kulcsár Sándor és Puskás Gyula.

A színvonalas ünnepi műsort követően egy-egy szál virággal kedveskedtek a képviselő-testület férfi tagjai a jelenlévő hölgyeknek.

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/v%C3%A1rosi-n%C5%91napi-rendezv%C3%A9ny

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.