TOP-1.1.1-15-SB1-2016-00014 Északi és a Déli Iparterület fejlesztése Ibrányban

 

Sajtóközlemény

Ibrány Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Széchenyi 2020 Terület -és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a TOP-1.1.1-15 Felhívás ipari parkok, iparterületek fejlesztésére című felhívásra, TOP-1.1.1-15-SB1-2016-00014 azonosítószámon Az Északi és a Déli Iparterület fejlesztése Ibrányban címmel. A nyertes projekt 101.354.683 Ft. európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

A felhívás vállalkozói környezet és az üzleti infrastruktúra fejlesztése érdekében az önkormányzati tulajdonú iparterületek, ipari parkok, tudományos és technológiai parkok fejlesztésére, iparterületek kialakítására, alapinfrastruktúra kiépítésére, bővítésére, az iparterületek elérhetőségét és feltárását segítő vonalas infrastruktúrák fejlesztésére fókuszál.  A konstrukcióval szemben támasztott alapvető elvárás új munkalehetőségek megteremtése, a foglalkoztatás növelése a kevésbé versenyképes térségekben működő, betelepült vállalkozások működési helyszínének infrastruktúra fejlesztésén, a működési feltételeik kedvezőbbé tételén keresztül.

Az Északi iparterület úton (Palocsa utca) a meglévő aszfaltozott szakaszt kiszélesítjük 6 méterre, illetve új aszfalt réteget kap. A Palocsa utca jelenleg nem aszfaltozott szakaszán a meglévő útalapra kétrétegű 6 méter széles aszfaltburkolat épül.

A déli ipartelepi úton mintegy 300 méter hosszban 4 méter széles új út épül csapadékvíz szikkasztó árokkal.

Az iparterület megközelíthetősége a már betelepült vállalkozások számára is könnyebbé válik, a villamos hálózat fejlesztése hozzájárul a zavartalan energiaellátáshoz.

 

 

 

 

 


 

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.