TOP-5.1.2-15-SB1-2016-00008 „Helyi foglalkoztatási együttműködések megvalósítása Ibrány Város Önkormányzatának vezetésével”

Ibrány Város Önkormányzata a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Kormányhivatallal a TOP-5.1.2-15 Helyi foglalkoztatási együttműködések tárgyú felhívásra pályázatot nyújtott be, mely pozitív elbírálásban részesült.

A Foglalkoztatási Paktum egy Európai Uniós „jó gyakorlat”, amelynek keretében a munkaadók, önkormányzatok, képzőintézmények, szociális intézmények, civil szervezetek, valamint a munkaügyi központ közös stratégiát dolgoznak ki, és hangolják össze tevékenységeiket az adott térség foglalkoztatási és gazdasági helyzetének fejlesztése céljából.

A foglalkozási paktumok célja, hogy a térségben működő vállalkozások és egyéb munkáltatók munkaerő-igényeiből kiindulva, képzési és foglalkoztatási programok valósuljanak meg, amelyek hozzájárulnak a munkaerőpiac bővítéséhez, a hátrányos helyzetű és inaktív, a térségben munkát vállalni szándékozó célcsoportokba tartozó személyek képzéséhez és elhelyezkedéséhez. A helyi szereplők között ösztönözze az információáramlást és véleménycserét.

A projekt az Európai Szociális Alap és Magyar Állam támogatásával valósul meg. Az Európai Uniós támogatás összege 240 millió Ft.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.