Képzési lehetőségek

Tájékoztatjuk a tisztelt weboldal látogatókat hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya meghirdette az álláskeresők részére támogatott képzéseit. 
A 25 év alatti álláskeresők az Ifjúsági Garancia Rendszer keretében megvalósuló GINOP 5.2.1-14, a 25 év felettiek a GINOP 5.1.1-15 „Út a munkaerő-piacra” elnevezésű projekt résztvevőiként részesülhetnek – projektbe kerülés esetén – a meghirdetett képzésben.
A képzések időtartama alatt – néhány képzés kivételével – az ügyfelek keresetpótló juttatásban részesülhetnek, melynek összege a közfoglalkoztatási bér 90%-a (bruttó 71 240 Ft). Amennyiben a képzésben résztvevő ügyfél lakó/tartózkodási helye és a képzés helyszíne nem azonos településen van, a helyközi utazáshoz a tömegközlekedési eszköz igénybevételére szóló bérletet biztosítjuk.
A képzésre történő személyes jelentkezéssel kapcsolatos tömegközlekedési eszközzel történő beutazás költsége elszámolható, amennyiben a jelentkezés az álláskeresői kiskönyvben rögzítésre kerül.
A képzésre való jelentkezés helyszíne: a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala, Foglalkoztatási Osztály (4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.).
 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.