Bakosiné Márton Mária 2020

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Bakosiné Márton Mária részére Ibrány városában végzett kiemelkedő, a közigazgatásban és a városfejlesztésben végzett vezető-irányító tevékenysége, kimagasló szakmai munkája elismeréseként „PRO URBE” Emlékérem kitüntetést adományozta.

Bakosiné Márton Mária az Államigazgatási Főiskola nappali tagozatán 1983-ban szerzett igazgatásszervező diplomát. Tanulmányai befejezése után az Ibrányi Nagyközségi Tanácson kezdett el dolgozni igazgatási csoportvezetőként, ahol a szabálysértési-, gyám- és az anyakönyvvezetői ügyeket, feladatokat kapta.

Az 1984-ben megszűnő járási hivataloktól jelentős feladat és hatáskör került át a települési közigazgatási szervekhez, ennek folyamatában és zökkenőmentes átvételében jelentős szerepet vállalt.

1994-től ellátta az aljegyzői posztot valamint az 1997-ben létrehozott új gyermekvédelmi hatóság, a gyámhivatal vezetését, és részt vett a térségi jellegű új intézmény, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat létrehozásában. Nagy szerepe volt a 2000-től létrejövő okmányirodai rendszer elindításában. 2004-től Ibrány Város jegyzőjeként szolgálja településünket.

A 2004 júniusában létrejött Közép-Szabolcsi Kistérségi Társulás létrehozásában aktív szerepet vállalt, s működése során folyamatosan koordinálta tevékenységét, részt vett az intézmények átszervezésében.

Vezetése alatt a Polgármesteri Hivatal apparátusának 2 alkalommal is, 2009-ben és 2013-ban kellett átszervezni a működését fizikai költözés okán, s kellett megfelelő színvonalú működést biztosítani hosszú hónapokon át.

2013. januárjában a Járási Hivatalok ismételt felállításával, a közigazgatás ismételt átszervezése során közreműködött a feladatok, hatáskörök átadásában. Több esztendőn keresztül aktívan közreműködött pályázatok előkészítésében és megvalósításában.

A Helyi Választási Iroda vezetőjeként munkatársaival zökkenőmentesen bonyolított le számos önkormányzati- és országos választást, népszavazást.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.