Hibaüzenet

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php 107 sor).

Kulcsár Béla 2012

Ibrány Város Képviselő Testülete Kulcsár Béla úr részére a város gazdasági fejlődése, jó hírének növelése érdekében elért kimagasló teljesítményének elismeréseként, a városban folyó sportélethez, valamint a civilszervezetek részére nyújtott támogatások köszöneteként Pro Urbe kitüntető címet adományoz.

Kulcsár Béla tősgyökeres ibrányiként, magánemberként és vállalkozóként is maradandót alkotott a településen. Tíz évig dolgozott a Vasipari Kisszövetkezetben, majd 1999-ben megalapította a Kulcsár-Baranyi Kft-t, amelyben azóta is meghatározó szerepet vállal  tulajdonosként és vezetőként egyaránt.

Az elmúlt 13 év alatt több száz ibrányi család számára nyújtott biztos megélhetést. Mindig fontosnak tartotta az ibrányi munkavállalók érdekeit, a családok biztonságát, életük jobbá tételét. Vezetőként példát mutatott a vállalkozó szférában azzal, hogy odaadással és kitartással, a lehetőségek maximális kihasználásával hosszú távon megalapozta cégének jövőjét, ezáltal hozzájárult a város foglalkoztatási problémáinak enyhítéséhez. Eredményes gazdálkodásának köszönhetően, azon kevés vállalkozó közé tartozik, akik évről-évre jelentős sikereket tudnak realizálni. Vállalkozásbarát szemlélete az együttműködésen, a kölcsönös bizalom és segítés elvén alapul, mellyel nagyon komoly baráti-partneri kapcsolatokat alakított ki városunkban és a térségben egyaránt.

Anyagilag és erkölcsileg is folyamatosan támogatja városunk kulturális és sport életét.  Elsőként élt az új sportfinanszírozási törvény adta lehetőséggel, mellyel jelentős támogatáshoz juttatta az Ibrányi Sport Egyesületet. Mindezzel hozzájárult a helyi utánpótlás nevelés hosszú távú megalapozásához. A labdarúgás szerelmeseként, az ibrányi felnőtt csapat futballistáinak foglalkoztatásában is rendszeresen szerepet vállal.

A civilszervezetek képviselői bármilyen kéréssel fordulnak hozzá, a lehetőségeihez képest, mindig igyekszik gyakorlati vagy anyagi segítséget és támogatást nyújtani.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.