Kulcsár Margit 2021

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Város Kiváló Köztisztviselője Kitüntetésben részesíti Kulcsár Margitot, a helyi polgármesteri hivatal költségvetési csoportjának vezetőjét.

Kulcsár Margit a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városfejlesztési irodájának költségvetési csoportvezetője.

Szülővárosába 2007-ben került vissza dolgozni, a Kistérségi Társulás munkaszervezetébe, mint belső ellenőr. A Társulás 2012 évvégi megszűnését követően 2013. január 1-től 2014. január 31-ig az önkormányzat alkalmazásában állt, mint az egyik Európai Uniós projektünk projektmenedzsere, majd 2014. február 1 napjától jelenleg is a Polgármesteri Hivatal köztisztviselőjeként dolgozik, a Pénzügyi Iroda munkatársaként, majd 2019-től kezdődően a költségvetési csoport vezetőjeként.

Feladatát példamutató szorgalommal és felelősséggel látja el. Munkájára mindig igényes, szaktudását folyamatosan igyekszik magas színvonalon fejleszteni. Szerénységével, segítőkészségével, lelkiismeretes munkájával kivívta a munkatársai és vezetői megbecsülését.

Kollégái, beosztottjai és munkahelyi vezetői mindig számíthatnak rá.  Nagyon jó a munkakapcsolata az önkormányzat intézményeivel, és a nemzetiségi önkormányzattal.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.